Otis (2008)

geregisseerd door
Tony Krantzmet
Bostin Christopher,
Ashley Johnson en
Daniel SternEen jonge cheerleader wordt op een dag ontvoerd en bruut gemarteld door de psychopaat Otis. Maar op een gegeven moment weet de jongedame te ontsnappen en vlucht naar haar ouders, die ze het hele verhaal vertelt. Omdat de ouders geen vertrouwen hebben in het huidige rechtsysteem besluiten ze om zelf stappen te ondernemen. Ze gaan op zoek naar de man om het zaakje persoonlijk op te lossen. Maar alles loopt niet helemaal zoals gepland als zijn broer plotseling opduikt.
red bull
[permalink] geplaatst op 17 april 2008, 16:08 uurniemand die deze film kent? zag net de trailer als voorstukje bij een film
1,0
[permalink] geplaatst op 19 juni 2008, 18:42 uurslecht
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2008, 10:41 uurGeen idee wat ik hiervan moet verwachten.
3,5
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 14:18 uurPrima film en zeker niet slecht.
Aardig acteerwerk.
Leuk verhaal over een gestoorde seriemoordenaar en over de ouders die samen met hun zoon wraak "proberen te nemen".
Vond hem spannend en ook nog komisch.
4,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 18:49 uurBest een goede low budget horror film met een uitzonderlijke cast, Daniël Stern is weer perfect als enigzins een panische ,maar erg redelijke huisvader.
Ileana Douglas is subliem met haar rol van de " sterk in de schoenen staande" moeder. Ashley Johnson's rol was iets te eentonig maar toch nog leuk geacteerd door Ashley
Maar alle lof gaat naar Bostin Christopher als ziekelijk, sadistische , zwaarlijvige seriemoordenaar
Alles was goed aan zijn acteerwerk, hij sloeg meteen de spijker op z'n kop als het ware
de bizarre Humor en de meest vreemde twisten stapelen zich gecombineerd op , dit is erg leuk ...... Vergeleken met eerdere producties van Raw Feed is dit toch echt een uitblinker , eerdere films van die maatschappij waren echt bagger..
Maar dit was boven mijn eigen verwachtingen , goed gedaan!!
2,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 1:34 uurOtis is een bovengemiddelde horror-comedy waarbij de nadruk iets meer ligt op comedy. Helaas weet de film niet de perfecte balans te vinden tussen de twee maar redt zich een behoorlijke tijd aardig. Tegen het eind wordt de film wat minder en het slot is nogal flauw. Er is een alternate ending genaamd Otis' Birthday Party en die is beter dan het originele einde. De score is erg goed evenals het acteerspel. Met name Stern is goed op dreef.
2,0
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 11:11 uurPff, zeker geen horror maar ondermaatse thriller, de humor erin maakt het een beetje goed
2,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2008, 17:27 uuraardig filmpje waarbij ik me redelijk vermaakt heb.
humor en zogenaamde horror worden hier met elkaar vermengd in een trage maar redelijk goeie film.
3,5
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2008, 17:41 uurDit is een film die voor mij een aangename verassing was. De eerste 20 minuten moest ik even doorbijten. Het begon allemaal erg cliche en ik vroeg mij af waar het verhaal heen zou gaan.
De rest van de film vond ik zeker niet tegen vallen. Veel zwarte humor en het verhaal neemt een aantal onverwachte wendingen. Dit is echt een film die je geweldig vind of helemaal niks.
1,0
[permalink] geplaatst op 8 augustus 2008, 20:17 uurTetsuo2007 schreef:
Dit is echt een film die je geweldig vind of helemaal niks.
Ik vond het dus helemaal niks, ik geef een half puntje extra omdat ik Devo met Gut Feeling voorbij hoorde komen.
3,0
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2008, 4:24 uurIk heb hem net gezien en vond het zeker geen slechte film, ik vond zoals Zinema ook het einde wat ze gebruikt hebben een beetje flauw en het alternatieve einde was inderdaad beter geweest.
Maar het is eigenlijk een thriller/ komedie waarbij die scheidingslijn erg dun is, je zit je echt af te vragen waar je naar zit te kijken (positief bedoeld).
Ik heb me er in ieders geval kostelijk mee vermaakt en de film krijgt zeker een voldoende van mij 3*.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2008, 15:14 uurde muziek was gewoon geweldig
2,5
[permalink] geplaatst op 21 september 2008, 16:32 uurniet goed, maar ook niet slecht, op 't eind wordt het flauw.
oh das waar ook, horror / KOMEDIE
3,0
[permalink] geplaatst op 5 oktober 2008, 2:19 uurGrappige film, horror met een knipoog.
[permalink] geplaatst op 25 december 2008, 14:56 uurHeb begin lijkt op een triestig verhaal, maar na een uurtje is die leuk om te zien. Als je zo'n ouders hebt, dan ben je wel veilig, iemand zin in pizza?
3,5
[permalink] geplaatst op 19 januari 2009, 18:53 uurPrima film lekker psycho en ook nog een dosis humor
2,5
[permalink] geplaatst op 8 februari 2009, 14:17 uurRedelijk.
De horrorlink heb ik niet echt gevonden in deze film (zeker voor een uncut) maar hij zat wel vol goede zwarte humor.
Vermakelijk, humoristische act, dus kijken zonder ernst!
2,5
[permalink] geplaatst op 22 april 2009, 22:28 uurLeuke soundtrack met briljante nummers.. verder een aardige poging tot spelen met de gemiddelde psychothriller, had wel wat meer mee gekund.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 juni 2009, 15:24 uurVooraf niet al te veel van verwacht, maar het is wel een vermakelijk filmpje.
De horror was wel vrij soft in deze film, hij moest het vooral hebben van de wel redelijk geslaagde humor. Leuke tussendoortje deze film, meer niet.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2009, 23:17 uurVermakelijke film alleen totaal geen horror.
Wel zwarte humor.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 juni 2009, 23:57 uurLeuke film die halverwege wat inkakt. Ashley Johnson is de moeite waard
3,5
[permalink] geplaatst op 11 augustus 2009, 13:36 uurLeuk filmpje waarvan ik met name het laatste half uur goed vond.
Het eerste uur valt er weinig te lachen en is zelf een beetje eentonig.
Acteerwerk en regie waren goed maar die (flauwe) politieagent verneukte heel veel, die paste totaal niet in de film, de grapjes die hij maakte pasten meer in een hele slechte puberkomedie. Ik had dit script, met veel potentie, liever verfilmd zien worden zonder de flauwe humor. De zwarte humor in het laatste half uur was wel erg geslaagd.
Als je 'Sublime' hebt gezien dan zie je dat ze heel subtiel een karakter uit die film ook een paar seconde hebben laten opdraven in deze film.
2,0
[permalink] geplaatst op 21 september 2009, 22:51 uurHet eerste gedeelte van de film vond ik behoorlijk veelbelovend maar dat kakte al snel in. Ik vond zowel de humor ver te zoeken als het horroreffect. In het eerste gedeelte is de film behoorlijk spannend maar van echt horror kan je niet echt spreken.
Ik heb eigenlijk geen moment echt gelachen in de film. Toch nog twee sterren omdat de film wel een behoorlijke spanning had in het begin.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 september 2009, 20:05 uurGemiddelde film.
0,5
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2009, 18:29 uurLelijk, saai, traag, voorspelbaar... Werkelijk niets aan goed te vinden.
Het gekozen genre gaat niet samen. Thriller/horror - komedie, en dan ook vreselijk uitgewerkt...
3,0
[permalink] geplaatst op 7 december 2009, 23:05 uurSuper soundtrack, leuk om te zien, maar vreselijk dom einde.
Net een voldoende dus.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 april 2010, 14:26 uurTraag filmpje maar op de een of andere manier soms grapig.
Het hele gebeuren is vrij leuk.
CaptainTwisted
[permalink] geplaatst op 11 april 2010, 21:22 uurKan hem gewoon niks anders geven dan 5 *. Meesterwerk van de underground. Heerlijk dat Raw Feed in het leven is geroepen. Zal niet zeggen dat alles top is tot nu toe, maar weinig heel slechts gezien.
Geniaal nogmaals. Wat een beer ook die Otis.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 november 2010, 14:42 uurAls komedie geweldig geslaagd, maar als horror half geslaagd.
dat helaas dan wel.
Maar Otis wel de beste van raw feed,en af en toe super grappig.
Ik heb bij enig regelmaat helemaal dubel gelegen.
mug13
[permalink] geplaatst op 22 februari 2011, 22:57 uurTetsuo2007 schreef:
Niks aan toe te voegen.
NightSpirit
[permalink] geplaatst op 25 april 2011, 13:09 uurIk vond hem wel geslaagd hoor. Heb me goed vermaakt met deze. Vond hem zelf een 2e keer kijken waard. Origineel verhaal, en toch typisch een horrorfilm. Fantastische rol van die profiler Hotchkiss. 4*
[permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 14:02 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenLeuke film maar ik heb toch enkele opmerkingen:
- Voor een horror-komedie hadden de grappen wat beter mogen zijn, soms waren de grappen echt wel leuk maar over het algemeen niet meer dan gewoon ok. Misschien lag dit aan mij, maar ik had gewoon beter verwacht. Aan te hoge verwachtingen kun je moeilijker voldoen.
- Agent Hotchkiss heeft mij de hele film door geirriteerd . Ik weet niet wat deze mens zijn bedoeling was, maar acteren noem ik het niet.
Ik zou dit verhaal wel eens willen terugzien als gewoon een horror. Bostin Christopher zou volgens mij echt wel een overtuigende psychopaat kunnen spelen.
Verder heb ik vooral genoten van Illeana Douglas. Ze was gewoon super als moordlustige moeder die uit is op wraak.
Dus alles samen : wel eens leuk om te zien maar voor mij persoonlijk niet echt een hoogvlieger.