134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.247 berichten | 4.930.176 stemmen

locatie: Films » War Crimes (2005) » Info

Thriller
82 minuten

geregisseerd door Michael G. Thomas en Nick S. Thomas
met Earl Palmer, John Jenner en Sampo Haarlaa

1992 - In Joegoslavië breekt de burgeroorlog uit. Zes vrienden uit Engeland die net zijn afgestudeerd, reizen naar Sarajevo om er een helpende hand te bieden. Maar nadat ze getuige zijn geweest van een afschuwelijke slachtpartij, krijgen ze een meedogenloze Joegoslavische People's Army Officier en zijn brutale Chetnikstrijders achter zich aan. Met hun beperkte middelen in slechte weersomstandigheden en achtervolgd door moordzuchtige soldaten, is het nog maar de vraag of de zes Bosnië levend zullen kunnen verlaten.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2008, 23:03 uur
Klinkt erg interesant.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 mei 2008, 13:19 uur
Aan iedereen die deze film wil zien niet kijken!
zoon film kan ik zelfs maken echt dit is het toppunt van slecht.
En nou ben ik zo iemand die en dvd niet snel uitdoet eigenlijk is dit de eerste film die ik niet afkijk maar het is echt een slechte film...

» Laagste prijs voor deze film op DVD

War Crimes (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2008, 19:34 uur
Ik moet madusa40 helaas gelijk geven. Slechtste film die ik ooit gezien heb (en ik heb "Dude where's my car" gezien, als dat enige referentie mag wezen ;-)).

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2008, 0:42 uur
Jemig, wat een baggerfilm!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juni 2009, 19:19 uur
Nochtans is het wel een interessant thema

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2009, 3:10 uur
Goed idee, slechte uitvoering. Ik werd trouwens ook gek van dat vreselijke melodietje de hele tijd