Noise (2007) (II)

geregisseerd door
Henry Beanmet
Tim Robbins,
Bridget Moynahan en
William HurtDavid Owen (Tim Robbins) houdt van zijn stad, New York. Hij wordt echter helemaal gek van het kabaal dat de stad produceert. Op een dag besluit hij in actie te komen. Iedereen die verantwoordelijk is voor al dit geluid, van de man die zijn eigen auto-alarm negeert tot de burgemeester (William Hurt) wordt door David aangepakt.
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2009, 18:55 uurvage film
3,0
[permalink] geplaatst op 5 november 2009, 16:07 uurTim Robbins is uitstekend in deze uitstekende film over geluidspollutie. Vergelijking met Falling Down gaat in die mate op dat hij kiest voor radicale oplossingen. De vrouwen-scenes waren voor mij ook geniaal. Soort van geromantiseerde flower power toestand aanval op het "systeem". Op het einde verzand de boel wat en zeker op het einde waarbij hij toch kiest voor het "veilige" familieleven.
0,5
[permalink] geplaatst op 25 november 2009, 12:59 uurklonk heel leuk, maar is dat zeker niet.
Op een gegeven moment weet je niet meer of het nu gebeurd, of dat het een flashback is enz.
Zonde van mijn 5,-
2,5
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 16:00 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenDoorsnee filmpje,
Voor 1 euro gekocht bij Bartje Smit. En door Tim Robbins op de cover gaf ik het een kansje. Maar het bleek een op sommige momenten saaie film.
Veel meer als een glimlach toverde deze film niet op mijn gezicht.
En het gedeelte
over sex, liefde etc. komt totaal onverwachts en is totaal overbodig. Robbins op de auto pilot, met zijn zielig starende gezicht, Bridget Moynahan loopt mooi te zijn. Nee, ik heb me redelijk vermaakt maar veel bijzonders is het niet. William Baldwin komt nog even langs met een klein rolletje waarin hij ook al niet overtuigde. De scene waarin hij
samen in koor met de alarmen op de auto's slaat is dan wel weer grappig.

2,0
[permalink] geplaatst op 10 april 2010, 12:54 uurVoor een komedie had ik toch wel meer verwacht. Ik vind het gewoon een drama. De eerste 10 minuten geven de indruk van een komedie maar daarna helemaal niet. Maatschappelijk gezien is het een goed thema maar de manier waarop het probleem aan de orde wordt gebracht vind ik veel minder. Wat wordt er veel onnodig kapot gemaakt. Op gegeven moment wordt de aanpak bevredigender. Maar het blijft toch een film die nergens boven de middelmaat uitkomt.
[permalink] geplaatst op 25 april 2010, 10:58 uurDiogo schreef:
klonk heel leuk, maar is dat zeker niet.
Zonde van mijn 5,-
Deze film is nu 1,- euro bij de free recordshop.
1,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2010, 22:17 uurHad hem aanvankelijk veel sterker verwacht, maar de zwakke personage van Robbins en de nogal ''saaie'' momenten maakten het er niet beter op. Had veel en veel beter uitgewerkt kunnen worden.
[permalink] geplaatst op 11 januari 2011, 20:45 uurBarney23 schreef:
Waardeloze film dit ,ik heb Tim Robbins wel in betere films zien spelen.Ik heb de film tijdens de scene met die vrouwen uitgedrukt vond het te walgelijk om in een komedie zulke scenes te zien.Vind het zeker niet geschikt voor 6 jaar en ouder met deze walgelijkheden erin die totaal niks toevoegen aan de film.
Een dikke 0.5
maar... dan heb je 'm niet afgekeken, dus mag je geen cijfer geven
[permalink] geplaatst op 1 juni 2011, 20:48 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenTsja.. Noise
Het leek me een leuk filmpje, en ik vond hem in de 1 euro bak bij Bart Smit (net als Justinw overigens). Ik dacht dat dit iets was als Dirty Work, maar hij zat toch iets anders in elkaar. De film draagt een hoog Low-Budget gehalte met zich mee was mijn indruk. Het acteerwerk was opzicht wel in orde, Tim Robbins deed het aardig, maar was ook weer niet echt super grappig. Eigenlijk zijn alleen de scenes waarin hij dingen gaat slopen een beetje leuk maar dat zijn er nou ook niet echt bijster veel, en de eind-scene was ook wel aardig. Verder wist de film me gewoon niet heel erg te boeien en was het hele liefdes-verhaal in deze film een beetje overbodig. Het was nou ook weer niet echt een heel erg slechte film, maar ik had er toch meer van verwacht. Een beetje een tegenvaller.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 19:02 uurOp de doos staat er komedie, maar 'k zou de film eerder onder speelfilm klasseren of misschien beter omschrijven als een luchtigere versie van Falling Down.
De cast is redelijk bekend, maar dit was niet echt een voor- of nadeel.
'k vond niet dat 'k een uur en een half m'n tijd heb verdaan, maar het is zeker ook geen film die een blijvende indruk nalaat.
Goed om eens via tv te bekijken, maar verwacht niet te veel, dan valt de film goed mee.