134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.205 berichten | 4.930.134 stemmen

American Ninja 4: The Annihilation (1990)

American Ninja 4: The Annihilation (1990)
136 stemmen | gemiddelde 1,83
mijn stem:
Actie
99 minuten

geregisseerd door Cedric Sundstrom
met Michael Dudikoff, David Bradley en James Booth

CIA agent Sean Davidson en zijn hulpje Carl moeten het opnemen tegen de sadistische Britse ex-soldaat Mulgrew, om een stel gevangengenomen Delta Force Commando's te redden. Als Sean, Carl en de mooie dokter, Sarah, in problemen komen, komt Joe Armstrong te hulp om de snode plannen van Mulgrew te stoppen.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 april 2003, 21:16 uur
beter dan deel 3.beter verhaal,3.5 sterren,

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 april 2005, 17:14 uur
dit had voor mij gevoel deel 3 moeten zijn want de echte deel 3 was een grote flop. dit deel krijgt 3.5 sterren.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2005, 1:10 uur
ka precies jongens vond deel 3 ook nooit wat aan, en laten we maar niet eens over deel 5 hebben

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 september 2006, 22:10 uur
Wat minder dan deel 1,2 en 3 Maar hoort toch in mijn collectie.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2007, 19:30 uur
beter dan het derde deel, dudikoff is weer even terug. en wordt goed gesteund door bradley. het verhaaltje is wat beter. en de actie is natuurlijk weer present. maar waar is james? 3 sterren.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 oktober 2007, 18:22 uur
waarom maken ze zulke slechte films
1.5***

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 december 2007, 12:55 uur
Gelukkig wordt de reeks weer versterkt na een zeer slecht 3de deel. Bradley was beter en natuurlijk de terugkeer van 'Joe Armstrong' vond ik heel vet!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 januari 2008, 22:50 uur
Kon het niet geloven dat Michael pas rond 2000 aan een vechtsport is begonnen. Heeft zijn moves blijkbaar goed ingestudeerd. Kon het er niet echt aan af zien.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 oktober 2008, 3:35 uur
Dudikoff terug en het niveau van de American Ninja reeks gaat weer iets omhoog. Classic Joe Armstrong met zijn stilte en goede moves.
Een stuk beter dan 3. Goede gevechten en American Ninja is still alive!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2009, 19:15 uur
Michael Dudikoff is eindelijk weer terug en hij doet het weer geweldig. Zelfs het verhaal :o. De actie :Y

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 oktober 2009, 10:20 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
De neergaande lijn van de derde film wordt gewoon doorgezet. Michael Dudikoff mag dan wel weer terug zijn, met de dood van Steve James ontbreekt er een hoop zelfrelativerende humor. Het script is wederom rampzalig, de dialogen zijn baltergend en de actie is in de meeste gevallen saai. Helemaal in het middenstuk viel de film gewoon stil en leek er helemaal niks te gebeuren.

Goed, Bradley blijft nog steeds een redelijk martial artist en Dudikoff is ergens toch best cool, maar de non-stop actie van de eerste twee delen is ver te zoeken, er is geen gave sidekick (RIP Steve James) en wederom blijkt dat ninja's gewoon behoorlijk zielige badguys zijn. Kom op, supergetrainde krijgers die hun dekking constant laten zakken en om de zwakte slagen gaan liggen zijn geen goeie reclame voor deze zogenaamde superkrijgers

Het dieptepunt is nog wel Dudikoff die een pijl met zijn tanden opvangt en vervolgens in de keel van de ninja naast hem steekt door zijn hoofd te draaien. Dit is niet eens grappig meer, het is gewoon knullig.

Ik houd mijn hart vast voor deel 5.