Problem Child 2 (1991)

geregisseerd door
Brian Levantmet
John Ritter,
Michael Oliver en
Jack WardenBen Healy en Junior verhuizen naar een andere stad, waar Healy verliefd wordt op de gescheiden Annie Young, wiens dochter Trixie de omgeving net zo'n overlast bezorgt als Junior. Trixie en Junior willen allebei voorkomen dat hun ouders trouwen, totdat Healy ook verliefd wordt op de rijke Lawanda Dumore, die Junior naar een kostschool wil sturen.Deze film staat op nummer 30 in de flop 100
» volledige flop 100
2,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2008, 21:34 uurHeel soms grappig maar het merendeel van de film is niet om aan te zien. Vooral het kleine meisje is super irritant. Terechte notering in de flop 100.
3,5
[permalink] geplaatst op 23 juli 2008, 0:44 uurSluit leuk aan bij deel 1
[permalink] geplaatst op 20 november 2008, 11:04 uurAls klein meisje lachte ik me kapot om deze film, maar als ik nu die koppen van die kinderen zie... Walgelijk. 1* omdat ik me er als kind wel erg mee heb vermaakt.
0,5
[permalink] geplaatst op 11 januari 2009, 12:21 uurals kind heb ik me nog wel vermaakt, maar bij nader inzien is dit echt afgrijselijk. zeer slecht acteerwerk en irritante acteurs.
1,5
[permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 0:14 uurVan hetzelfde kaliber als de eerste film. de opzet is dan ook vrijwel identiek. alleen heeft dit weergaloos etterjong nu een gelijke opponent getroffen. vroeger heb ik me erg vermaakt met de film, maar nu vind ik hem weinig verheffend. 1,5 ster.
0,5
[permalink] geplaatst op 24 februari 2009, 4:22 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenToch 1 keer meer moeten lachen (laten we het op glimlach houden) dan bij deel 1. Meer bepaald waar
de babysit in volle actie met haar lief aan heel de buurt wordt vertoond. Ook problemen van enorm slechte montage zijn al iets beter opgelost. Toch zal er geen hogere score behaald worden. Overacting en slechte grappen overstijgen nog steeds. Vooral
het gekots op de kermis, één van de diepunten in de filmgeschiedenis.
[permalink] geplaatst op 21 april 2009, 22:39 uurActeerwerk is zeer zwak , humor is kinderachtig, heb niet veel goeds te zeggen over de film maar vind hem de flop 100 niet waard. Er zijn nogal veel slechtere films maar die halen waarschijnlijk niet genoeg stemmen
2,5
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 19:17 uurRedelijke film. Het kots stukje in de kermis attractie vond ik dan wel overdreven maar sommige stukjes waren wel grappig. 2,5 ik heb ergere films gezien die deze score verdienen.
1,5
[permalink] geplaatst op 7 maart 2010, 21:35 uurminder als deel 1, (was ook slecht).
[permalink] geplaatst op 2 juli 2010, 23:52 uurBen nog steeds die kots-scéne niet vergeten...
maffiosomontana
[permalink] geplaatst op 15 februari 2011, 14:30 uurIrritante, flauwe, flopwaardige film.
Begrijpelijk als je na 30 minuten bent gestopt met kijken.
casualjaantje
[permalink] geplaatst op 17 februari 2011, 23:58 uurHeb meerdere keren gelachen van slechtheid. Begon op een gegeven moment ook irritant te worden. Vooral dat lachje van Junior vond ik vreselijk.
Aangezien dit natuurlijk een directe vorm van tijdverspilling is, vind ik het nogal een prestatie dat ik de film helemaal heb afgekeken
Verschrikkelijk en irritant.
4,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2011, 23:56 uurIk zag de film als een kind, en moest er heel hard om lachen. Als een kinderfilm dat doet, dan is het in mijn ogen een dikke 4 sterren.
2,0
[permalink] geplaatst op 31 juli 2011, 21:49 uurVandaag nog eens gekeken en eerlijk gezegd heb ik best vaak moeten lachen (zeker in de eerste 45 minuten). De scene op de kermis met dat overdreven kotsen vond ik eerlijk gezegd wel grappig hoe belachelijk het ook was. Ook sommige andere grappen in het begin waren wel geslaagd. Natuurlijk stelt het verhaal weinig voor (laatste 45 minuten zijn erg slecht) en is het meisje Trixie Young zeer irritant en vreselijk maar dankzij Michael Oliver (Junior) en Jack Warden valt het geheel nog mee. Ook Laraine Newman als Lawanda deed het nog aardig. De creepy tweeling vond ik overigens wel goed (ze deden me denken aan de tweeling uit "The Shining"). En Amy Yasbeck als de moeder van de irritante Trixie Young is natuurlijk een lekkertje.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 15:47 uurLang zo grappig niet dan het 1-ste deel, redelijke film, valt voor een keertje te doen.