Already Dead (2007)

geregisseerd door
Joe Ottingmet
Ron Eldard,
Til Schweiger en
Christopher PlummerThomas Archer had alles: een beeldschone vrouw, een prima baan als senior medewerker bij een architectenbureau en een prachtige zoon. Tot op een noodlottige avond zijn zoon wreed van hem wordt afgenomen, tijdens een inbraak in hun huis. Thomas doet alles om de scherven van zijn vernielde leven weer bij elkaar te zoeken, maar als de politie de identiteit van de dader niet weet te achterhalen, doet de therapeut van Thomas een suggestie. Hij weet van een mysterieuze groep mensen die de moordenaar van zijn zoon wel zal kunnen vinden en die Thomas de kans zal geven om het recht in eigen hand te nemen. Tijdens een bloedstollende ontknoping komt Thomas oog-in-oog te staan met de moordenaar van zijn kind en wordt hij gedwongen om een beslissing te nemen die al hun levens voor altijd zal veranderen.
[permalink] geplaatst op 14 januari 2008, 14:22 uurHmmm.. Verhaal doet me denken aan Death Sentence(wat overigens een supergoede film is!) Please tell me if I'm right!!
Thnx..
4,0
[permalink] geplaatst op 17 januari 2008, 16:55 uurIk mag die Ron en Til wel, Plummer heeft maar een klein rolletje, in het begin dacht ik, alweer een film met shots back & forward in time, maar dat viel mee. Het verhaal liep goed, nergens onwaarschijnlijk op een paar kogels na natuurlijk.
[permalink] geplaatst op 17 januari 2008, 23:13 uurik vond het wel een super goede film
5 sterren van mij!
3,5
[permalink] geplaatst op 18 januari 2008, 14:44 uurVond em ook goed.
Vooral Schweiger als ``the man`` was goed.
Leuke verhaallijn, die je meteen doorhebt, maar dat mag de film niet schaden.
Paar goeie schietpartijen......en ik was al tevreden.
Let vooral ook op `t eind.
Best een goeie film!!
4,5
[permalink] geplaatst op 19 januari 2008, 17:09 uurik heb hem net gekeken ik geef hem een 4,5
4,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 12:55 uurvette film, als je het verhaal zo leest doet het idd denken aan death sentence maar dit is een totaal andere film,
spannende film en goed verhaal
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 13:07 uurmckiller schreef:
ik vond het wel een super goede film
5 sterren van mij!
Nou nou een beetje toelichting mag wel!
Het is een leuke film, maar om nou te zeggen dat het een topfilm was..........nee. Een leuke actiefilm maar ik heb betere gezien

De opbouw van de film was goed alleen de spanning ging er een beetje uit naarmate het verhaal vorderde.
Dit verhaal is een beetje zoals in "The Punisher" alleen dan minder. Daar krijg je echt het adrenaline gevoel mee van de hoofdpersoon!
3,5
[permalink] geplaatst op 22 januari 2008, 0:12 uurPrima actie film.
[permalink] geplaatst op 28 januari 2008, 15:40 uurDutchSRT schreef:mckiller schreef:
Nou nou een beetje toelichting mag wel!

Is toch mijn mening
3,5
[permalink] geplaatst op 29 januari 2008, 9:04 uurPrima actiefilm inderdaad. Niet superbijzonder, maar wel vermakelijk. Het concept van "Wat zou jij doen?" zit er goed ingebakken, maar toch weet de hoofdrolspeler geen sympathie op te wekken bij mij. De sfeer is wel goed, niets op aan te merken. Het einde daarentegen is ook wel de kers op de taart. Dit maakte de film toch wel beter en in sommige opzichten duidelijker!
3,0
[permalink] geplaatst op 31 januari 2008, 21:00 uurGeen verkeerde film. Af en toe wat traag maar het verhaal zoals het de eerste helft wordt verteld is toch goed gedaan en het einde bevalt me ook. Niet een film die ik een tweede keer hoef te zien maar OK.
Overall vind ik de film goed gemaakt , en geen ergenissen vind ik al heel wat. Acting is ook OK.
En inderdaad : Het concept van "Wat zou jij doen?" zit er goed ingebakken
Death Sentence kwam mij ook even in gedachte maar dat is vanwege het gegeven.
2,5
[permalink] geplaatst op 6 februari 2008, 11:56 uurgisteren gezien.
Wel vermaakt maar geen geweldige film.
weer de zoveelste wraak film.
5,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2008, 12:36 uurprima film lekker voor thuis niet voor in de bios
0,5
[permalink] geplaatst op 7 februari 2008, 10:11 uurwat een slappe hap
hier hoge ratings, daarom nieuwsgierig geworden
had ook op imdb moeten kijken
wat er allemaal slecht aan was:
-de flashbacks (dat het blonde ventje een lieve lach heeft wist ik onderhand wel)
-de matige acteurprestaties
-het scenario
-het concept van " wat zou jij doen" werkte voor mij niet, daarvoor moet er toch meer realiteit in de film zitten
actie was ook niet om naar huis te schrijven

wel grote tafel met veel atributen om mensen te laten praten:)
leuke vraag om jezelf te stellen, welke zou ik pakken?
(wel een beetje concept ud wat zou ik doen)
2,5
[permalink] geplaatst op 7 februari 2008, 15:26 uurRedelijk goeie film waar ik vooraf toch net iets meer van verwacht had. Soms erg voorspelbaar en die acteerprestaties zijn ook niet echt geweldig.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 februari 2008, 17:18 uurIk vond het een erg voorspelbare film. Neemt niet weg dat de film op momenten wel spannend was.
Het einde had voor mij zo niet gehoeven.
Voor mij een standaard film,niet echt bijzonder,wel vermakelijk.
1,5
[permalink] geplaatst op 26 februari 2008, 0:16 uurWat moet ik hier van zeggen.
Een goeie TV film?
4,5
[permalink] geplaatst op 28 februari 2008, 15:56 uurZie maar weer eens hoe menigen kunnen verschillen, ik vond het een geweldige film. Nou niet om te zeggen echt spannend, maar wel erg boeiend, je wilt toch weten hoe het afloopt. Natuurlijk kan je alles al van te voren vermoeden maar toch, die laatste tien seconden als je denkt dat het al afgelopen is, geweldig.
Zeker de moeite waard 4,5 sterren van moi.
3,5
[permalink] geplaatst op 6 maart 2008, 19:16 uurAardige actiefilm. Is van begin af aan goed opgezet, maar naarmate de film vorderd, wordt het iets 'slower'. De ontknoping is redelijk voorspelbaar. Wel mooie actiemomenten in de film.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 maart 2008, 22:43 uurVerhaal is goed maar mocht meer actie en spanning in zitten.
Het einde is goed.
Hankieh
[permalink] geplaatst op 21 maart 2008, 2:49 uurVond het erg goede film.
Enige negatieve dingen vond ik soms het acteren van sommige acteurs (niet de hoofdrollen) en de kwaliteit, camera die schommelt en zo.
Voor de rest vond ik hem echt goed en dit is zeker een aanrader!!
1,0
[permalink] geplaatst op 5 juli 2008, 21:11 uurHet verhaal is niet eens zo slecht maar het kon mij niet boeien.
1,0
[permalink] geplaatst op 14 juli 2008, 10:11 uurzwakke film,die geen moment spannend was!.
4,0
[permalink] geplaatst op 1 maart 2009, 19:39 uurIk ben aangenaam verrast…!
Ik vond dit een schitterende Thriller die van begin tot einde weet te boeien!
Ik vond het echt wel origineel, wat een pareltje zeg!!!
Mensen niet twijfelen…, als je een zeer sterke Actie/Thriller wilt, dan is dit alvast verplichte kost!!!
Zeer sterke film…, die in het rijtje van de betere Actie/Thriller klasse behoort.
*4*
2,5
[permalink] geplaatst op 7 april 2009, 10:24 uurmatige film. komt traag op gang. redelijk voorspelbaar. heb al betere gezien. sommige scenes zijn dan ook ongeloofwaardig (soms rambo-achtig) . sorry, niet echt mijn ding. heb hem wel uitgekeken.
2,0
[permalink] geplaatst op 15 mei 2009, 5:00 uurGoede actie film, met wat apparte momenten.. verder niet iets speciaals...
Een film die je een keer moet zien, en dat is voldoende..
2,5
[permalink] geplaatst op 24 mei 2009, 20:05 uurik vond het niet zo'n slechte film maar ook niet echt een goeie film!
[permalink] geplaatst op 25 juli 2009, 19:31 uurVerassend goed!
Ik vond het een goed verhaal en ook goed geacteerd.
Ik had er niet zoveel van verwacht maar wat een goede film.
4,0
[permalink] geplaatst op 6 augustus 2010, 19:27 uurMeer dan verrassend, ik vond 'm zelfs uitstekend! Het scenario doet meer denken aan een tv film dan aan een bioscoophit, dat is voor mij trouwens geen nadeel, ik heb hier zat tv films die naar mijn mening uiterst genietbaar zijn.
Verhaalopbouw is inderdaad wel een beetje aan de lange kant maar er zijn meer films die een uitgebreide introductie van de hoofdrolspelers hebben. Tevens is de verhaalopbouw voorspellend, op sommige momenten kon ik gemakkelijk raden wat eraan zat te komen. Actie genoeg, maar gelukkig niet over the top, dat past niet bij deze film.
En de laatste 3 minuten zijn zeer verrassend! Meer ga ik niet verraden! 4 sterren.
3,0
[permalink] geplaatst op 20 februari 2011, 12:46 uurLeuke actie thriller. Inderdaad een erg leuk einde van de film, kan 1 1/2 uur boeien.
3,0
[permalink] geplaatst op 15 april 2011, 19:44 uurToppertje , heb me aardig vermaakt met deze movie
2,5
[permalink] geplaatst op 21 november 2011, 15:17 uurMiddelmatig.
Stop een aantal formule filmpjes in een blender, dan hebben we weer een 'nieuwe'.
Redelijk kundig gemaakt, maar weinig spannend en totaal niet memorabel of origineel. 4.5/10*