Garfield Gets Real (2007)

100 stemmen | gemiddelde 2,09
Animatie /
Komedie70 minuten
geregisseerd door
Mark A.Z. Dippé en
Kyung Ho Leemet de stemmen van
Frank Welker,
Wally Wingert en
Jason MarsdenGarfield raakt verveeld met zijn routinematige leven als stripheld. Hij ontsnapt van de pagina's naar de "echte wereld". Terwijl hij het leven van een gewone huiskat leidt, ontdekt Garfield dat zijn stripserie zal worden stopgezet als hij niet snel terugkeert. Maar nog nooit is een personage dat naar de echte wereld ontsnapte teruggekeerd, en een paar duistere figuren proberen Garfields terugkeer dan ook te verhinderen.
4,0
[permalink] geplaatst op 8 maart 2008, 2:55 uural in de eerste 5 minuten kwam ik niet meer bij van het lachen, wat een leuke film zeg
0,5
[permalink] geplaatst op 8 maart 2008, 11:53 uurze hadden beter de catroon garfield in de echte wereld kunnen stoppen
real life new york. bagger filmpje nu.
4,5
[permalink] geplaatst op 22 maart 2008, 16:19 uurDestination schreef:
ze hadden beter de catroon garfield in de echte wereld kunnen stoppen
real life new york. bagger filmpje nu.
Voor welke leeftijd zal deze film bedoeld zijn!!!!!!!
1,5
[permalink] geplaatst op 26 maart 2008, 18:03 uurGeen haar beter als zijn voorganger.
De kleintjes zullen em heel mooi vinden.
2,0
[permalink] geplaatst op 27 april 2008, 10:41 uurHet leuke is nu dat alles er wél zoals in de strips uitziet. In de real-life film was het alleen Garfield die er zo uitzag, en voor een hond als Odi gebruiken ze dan zo'n echte hond... echt krom.
Maar ondanks dat het er in deze film goed uitziet, is de animatie zelf niet bepaald goed te noemen, valt er weinig te lachen in deze film en is het verhaal tenenkrommend en al tig keer eerder gedaan.
1,5
[permalink] geplaatst op 1 mei 2008, 1:21 uurIk vond Garfield 1 heel leuk, 2 ook nog maar deze vind ik niet bijzonder. Grappen zijn nét niet en de animatie niet bijzonder mooi gedaan.
1,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2008, 20:41 uurHelaas niets in vergelijking met de andere twee Garfield films. Het is minder leuk met computeranimatie en het verhaal gaat ook nergens over.
0,5
[permalink] geplaatst op 22 mei 2008, 22:25 uurDeze moet je vooral niet zien als je ouder bent dan 12 jaar helaas.
0,5 *
2,0
[permalink] geplaatst op 11 juni 2008, 17:05 uurDeze film is goed voor één maal te kijken.
De film heeft hier en daar zijn voordelen, en nadelen vind ik.
de film is in cartoon versie(strip versie) en dat had nog wel iets want idd odie is dan ook hier zoals de strips.
ok ik vond nu toch ook dat ze de film na de eerste helft in het echte leven konde zetten, maar ok het is voor de kinderen, maar tot zover ik weet hebben ook al veel kinderen de vorige Carfield films gezien dus ik heb iets van waarom deze dan niet na de eerste cartoon helft?
Maar idd de kleintjes gaan deze film super vinden, maar helaas er bestaan veel betere tekenfilms.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 juli 2008, 13:41 uuronnozele en hele slechte film als ik een flop 10 kon maken stont hij op nr 1
0,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2009, 20:07 uurLelijk, geen humor, irritatie. Zelfs een kind vindt dit een slappe hap volgens mij. Er leek geen eind te komen aan die 70 minuten.
88Fabian
[permalink] geplaatst op 4 februari 2009, 9:15 uurAf en toe wel grappig.
2,5
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 12:19 uurMaandag is de okselkut(Eigenlijk okselput maar ik verstond eerst dat eerste) van de week!
Het is de meest kinderlijke film die ik heb maar ik heb zo gelachen. Ik geef hem een 2.5 voor de humor
1,5
[permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 11:27 uurVoor kinderen wellicht een kaskraker, voor 10+ is het zeker geen aanrader. Ook voor de animatie hoef je het niet te doen. Als we Monsters Inc., Shark Tale en Finding Nemo Lego noemen dan is deze film meer een soort Duplo. Het enige dat nog vermaakt zijn de grappen die soms wel aardig zijn en de achtergrond muziek welke erg vrolijk is. Al met al kom ik niet verder dan 1,5*
2,5
[permalink] geplaatst op 7 augustus 2010, 16:16 uurDeze film was echt slecht in vergelijking met de andere 2
3,0
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2010, 11:44 uurIs dit de 7,- waard?
[permalink] geplaatst op 26 oktober 2010, 13:09 uurTheLionKingFan schreef:
Is dit de 7,- waard?
nee.
The-Batman
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 18:36 uurOp de een of andere manier,erg leuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 december 2010, 10:57 uurEr zat weinig humor in alleen ik heb toch genoten!
Een 3,5*.
3,0
[permalink] geplaatst op 31 december 2010, 16:31 uurHad ik eerste moment niet verwacht dat er een deel 3 zou komen en dan nog in animatie stijl ook, verhaal is hartstikke goed de animatie zit er verzorgt uit.Grappen waren er nauwelijks maar af en toe een glimlach. 3,0*
2,0
[permalink] geplaatst op 16 mei 2011, 22:02 uurLeuk voor 1 maal kijk een kijk beurt.
best leuk gemaakt op zich en soms grappig ook wel.
Verhaal was redelijk goed.
[permalink] geplaatst op 27 juli 2011, 21:31 uurIk viel erbij in slaap binnen 10 minuten, de kleine meid van 9, die de eerste 2 Garfields heel leuk vond, hield het 10 minuten langer vol. Dit was een enorme domper voor haar.