I Am Omega (2007)

geregisseerd door
Griff Furstmet
Mark Dacascos,
Ryan Lloyd en
Geoff MeedEen mysterieus virus houdt de aarde in zijn greep. Vrijwel iedereen op aarde is door dit virus in een bloeddorstige zombie veranderd, behalve Renchard: hij is één van de laatste gezonde mensen op aarde. Hij moet de strijd aan gaan met de mutanten om de mensheid te redden.
[permalink] geplaatst op 26 december 2007, 20:03 uurDit lijkt verschrikkelijk veel op I am legend vind ik.
[permalink] geplaatst op 26 december 2007, 20:04 uurZo is de film ook bedoeld. Stond een tijdje geleden een artikeltje over op imdb.com.
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 11:52 uurToen ik bezig was met deze toe te voegen wist ik wel dat er zulke reacties aankwamen. Zijn er nog meer van dit soort namaak films? (net zoals Transmorphers)
Bij I am Omega zijn het vampiers en hier zombies.
Zo heb je ook al
Alien vs Hunter.
1,5
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 13:31 uurWat een cheapass film zeg, maar dat verwacht je aan de andere kant ook weer. Dit is echt een C-film.
veron35
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 13:33 uurI Am Legend is een 'remake' van The Omega Man.
Voeg die 2 titels samen in je hebt: I Am Omega...
Toch lijkt ook deze mij best wel grappig.
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 13:46 uurveron35 schreef:
I Am Legend is een 'remake' van The Omega Man.
Niet omgekeert?
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 15:28 uurNee.
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 18:49 uur
[permalink] geplaatst op 28 december 2007, 0:06 uur
[permalink] geplaatst op 29 december 2007, 17:40 uurAha.. Nu snap ik hem!
[permalink] geplaatst op 5 april 2008, 0:52 uurI am legend is idd voor alle bevestiging na i am omega gekomen en is een remake van een concept van de jaren '50. De naam ontgaat me maar vind ze beide slecht
0,5
[permalink] geplaatst op 11 april 2008, 0:32 uurgriff furst heeft alleen maar slechte c films wat nergens opslaat amateur is het
2,5
[permalink] geplaatst op 25 april 2008, 10:07 uurIn de jaren zeventig werd ik geboeid door Charlton Heston in de film The Omega man. Deze film is op zich al een klassieker. Blij verrast was ik toen I am Legend met Will Smith kwam, een eigentijdse versie op het boek van Richard Matheson. Er schijnt ook nog een versie in de jaren '60 gemaakt te zijn met Vincent Price. Die heb ik echter niet gezien. Maar nu terug naar I am Omega. Deze film is ook weer gebasseerd op bovengenoemd boek, maar nu hebben we te maken met agressieve zombies. In het begin lijkt de film een beetje overdone, maar later ontwikkeld het zich toch en zijn er best spannende scenes.
Echter ondanks alle special effects kan men niet tippen aan de vertolking en acteerwerk uit "The Omega Man" !
2,0
[permalink] geplaatst op 3 mei 2008, 22:17 uurniet eens zo slecht als ik verwacht had.
1,0
[permalink] geplaatst op 4 mei 2008, 21:26 uurIk had er slechte dingen over gelezen, maar dacht probeer hem toch even, maar was niet de moeite waard. Echt slechte film. Deze film is echt niks bij I Am Legend.
[permalink] geplaatst op 6 mei 2008, 17:39 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenPrecies, waardeloze film.
Acteerwerk van `t laagste niveau Vooral die vincent die een beetje te veel "Compadre "zegt.
I am legend is natuurlijk stukken, maar dan ook stukken beter.
Tijdverspilling!!
0,5
[permalink] geplaatst op 10 mei 2008, 17:31 uurZal maar meteen met de deur in huis vallen.
Waardeloze film !!!
Een complete verspilling van geld en tijd voor een film die op geen enkel moment ook maar enigsins kan boeien.
Simpel en slap aftreksel van I Am Legend met Will Smith en zijn dogie. En dat was ook al geen meesterwerk van genoemde acteur.
Pak een biertje daar heb je meer plezier aan.
0,5
[permalink] geplaatst op 11 mei 2008, 1:33 uurdit is de eerste x dat ik een film minder dan een 1 geef.
deze kan zo in de top 100 allerslechtste films ooit.
wat een vergelijking met " I Am Legend "
sluit me dus aan bij iedereen hier, die de vergelijk met de film van will smith geeft.
[permalink] geplaatst op 25 mei 2008, 19:24 uurveron35 schreef:
I Am Legend is een 'remake' van The Omega Man.
Voeg die 2 titels samen in je hebt: I Am Omega...
Toch lijkt ook deze mij best wel grappig.
ow niet eens gezien dus waarom reageer je dan?
[permalink] geplaatst op 25 mei 2008, 23:45 uurCosworth schreef:veron35 schreef:
ow niet eens gezien dus waarom reageer je dan?
Eh... die info mag hij alleen geven als hij deze film, gezien heeft...?
0,5
[permalink] geplaatst op 13 juli 2008, 9:01 uurOef.Slecht...
3,0
[permalink] geplaatst op 14 juli 2008, 14:10 uurBeter dan hier afgeschilderd!
I am Omega heeft idd veel gelijkenissen met I am Legend maar is wel voordien uitgebracht! Die gelijkenissen komen niet omdat ze gecopieerd werden maar omdat de basis voor beide films ligt in The Omega Man!
I am Legend is zeker beter uitgewerkt en mooier verfilmd maar had ook een veelvoudig budget t.o.v. I am Omega.
Ik heb I am Omega bekeken als futuristische SciFi-horror en vond het eindresultaat best bevredigend. Er zat veel actie en redelijk wat gore in de film. Het acteren, de special effects en de spanning vielen echter wel wat tegen.
Ik heb de film met plezier uitgezien en voor mij verdient hij zeker een betere waardering dan hier weergegeven.
1,5
[permalink] geplaatst op 20 december 2008, 14:23 uurKijkt redelijk gemakkelijk weg maar is nergens origineel, het goedkope decor en dito monsters maken het niet veel beter.
[permalink] geplaatst op 4 januari 2010, 13:48 uuris dit niet zo'n film van the assylum. die ook al the terminators, death racers en snakes on a train maakten? om maar wat te noemen.
2,5
[permalink] geplaatst op 29 maart 2010, 16:36 uurJa een film van ''The Ayslum'' .
en zoals gewoonlijk vol met slechte acteurs en plotgaten.
het geheel is dan nog vrij vermakelijk maar meer ook niet.