Nights in Rodanthe (2008)

210 stemmen | gemiddelde 3,11
Verenigde Staten / Australië
Drama /
Romantiek97 minuten
geregisseerd door
George C. Wolfemet
Richard Gere,
Diane Lane en
James FrancoAdrienne Willis (Diane Lane) staat op het punt om een aantal belangrijke beslissingen te gaan nemen, maar het lukt haar niet om de knoop door te hakken. Als ze enige tijd later in contact komt met Dr. Paul Flanner (Richard Gere), verandert haar situatie volledig.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 20:02 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenEr gaat altijd wel iemand dood op het einde van een Nicolas Sparks verfilming. Dit is geen uitzondering. Wist voordat de film begon dus al hoe hij zou eindigen.
Gere en Lane zijn een mooi koppel, en maken het beste van hun personages. Verder een prachtig huis op een mooie locatie.
1,0
[permalink] geplaatst op 18 november 2010, 10:19 uurWas geen film voor mij.
Hij begon lekker maar toen met die blikjes gooien begon zakte hij maximaal in en het kwam jammer genoeg niet meer goed.
Omgeving was wel prachtig.
4,5
[permalink] geplaatst op 6 december 2010, 10:53 uurHeerlijke romantische film.
Mooie omgeving, fijne chemie tussen de hoofdrolspelers.
En een niet voorspelbaar eind.
Kortom precies wat ik ervan verwacht had!
1,0
[permalink] geplaatst op 13 december 2010, 22:44 uurHectometersnor schreef:
Na een half uur uitgezet. Vond het echt helemaal niets, warrig verhaal en echt ongeïnspireerde bagger. Misschien dat het nog beter zou zijn geworden maar ik had niet echt de behoefte dat te ontdekken. Aangezien ik de film niet heb af gezien geef ik ook geen beoordeling
Ik heb 'm helemaal afgekeken en mijn vrouw bijna,die normaal van zo'n films houd,maar die hield het voor gezien 10 min.voor het einde
wat was dit een gemaakte ''romantische'' film
een grote flut
2,0
[permalink] geplaatst op 9 september 2011, 19:21 uurhad er veel meer van verwacht
4,5
[permalink] geplaatst op 19 september 2011, 10:42 uurErg mooie , soms ontroerende film over een man en een vrouw die op een kruispunt in hun leven op zoek zijn naar geluk. Diane Lane en Richard Gere spelen hun rol met verve. De achterliggende gedachten van het script was zeker de moeite waard. Er komen diepgaande gevoelens los tussen deze man en vrouw die ontroerend zijn. Hele mooie romantische film, met geweldige acteurs in een fantastische omgeving.