134.893 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.042 berichten | 4.929.682 stemmen

Super Sweet 16: The Movie (2007)

Super Sweet 16: The Movie (2007)
24 stemmen | gemiddelde 0,93
mijn stem:
Komedie
86 minuten

geregisseerd door Neema Barnette
met Alyson Michalka, Amanda Michalka en Regine Nehy

Twee beste vriendinnen zijn op dezelfde dag jarig en als ze 16 worden willen ze een groot feest organiseren. Ze groeien uit elkaar omdat de een de hulp inroept van het verwende nest van de school. Daarna loopt het uit op een grote concurrentiestrijd wie het gaafste sweet sixteen-feest kan organiseren.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 december 2007, 16:19 uur
Echt een heel slechte film, maar een sterretje kan er nog wel van af. Heb me niet doodgeergerd, vandaar. En het is altijd wel lachen om Roddy Piper weer eens te zien :) Hij is dikker geworden :)

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2007, 14:13 uur
was vandaag te zien op mtv
ik vond het erg slecht film totaal overdreven en niet grappig
de serie is wel leuk maar dit is echt slecht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2007, 14:23 uur
Net zo misselijkmakend als die verschrikkelijke tv-serie, waarin de meest vunzige bevolkingsgroep uit de Amerikaanse maatschappij werd geëtaleerd.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2007, 14:42 uur
Met kinderen met een uiterlijk om spontaan een minderwaardigheidscomplex van te krijgen...

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 februari 2008, 13:37 uur
wat een verschrikking deze film. slechtste 'acteurs' ooit

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 maart 2008, 22:08 uur
Hahahah, volgensmij is dit echt een van de schraalste films ooit gemaakt :P De serie is al bagger, waarom hebben ze dan een film gemaakt xD

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2008, 7:45 uur
de slechtste film ooit !
het komt zo emotieloos over !:(
die acteurs zijn een en al bagger
als er reclame kwam weer dat irritante deuntje waar ik me echt aan stoorde en ga zo maar door..
ik durf wel met gemak te zeggen dat dit de slechtste film is die ik ooit gezien heb :(

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 juni 2008, 12:12 uur
Echt te treurig voor woorden!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 juni 2008, 14:54 uur
Haha, ik wil deze film wel zien om te kijken hoe slecht een film wel niet kan zijn. _O^ Volgens mij is deze film net zo slecht als die van Paris Hilton.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2008, 0:39 uur
Ik vind de serie trouwens wel aardig als ''parodie'' op de veel te rijke stinkerds en hun kroost. Maar deze film is volstrekt overbodig, want de lol van de serie zit hem er nou net in dat het echt is. Nu wordt het gedragen door slechte acteurs en een plot van niks.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2008, 21:59 uur
Nouja, het blijft nog véle (!) malen beter dan de serie :)

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 augustus 2010, 21:29 uur
Antiperistaltische neigingen krijg je hiervan. :r

Was ooit eens op Internet te zien. Gewoon net zo eng/wanstaltig als de serie. Deze meiden zijn de meest verwende, enge, kinderachtige heksen die ook nog eens worden verwend met een enorm groot feest met nog wat enge figuurtjes. Dit moet je gewoon overslaan, behalve als je jezelf ernstig pijn wilt doen of gewoon een film wilt afkraken ;). 0,5.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 november 2010, 16:13 uur
Renee Olstead! :)P. Kwijl. Zal wel kapot veel slechter zijn dan een gemiddelde aflevering van Still Standing, deze film, maar hey. Hoeveel speeltijd heeft ze ongeveer in deze film?