132.203 gebruikers | 83.112 films | 30.189 regisseurs | 3.421.668 berichten | 4.775.218 stemmen

What Just Happened (2008)

What Just Happened (2008)
282 stemmen | gemiddelde 2,50
mijn stem:
Drama / Komedie
104 minuten

geregisseerd door Barry Levinson
met Robert De Niro, Catherine Keener en Robin Wright

Een filmproducer in Hollywood (Robert de Niro) probeert zich te manoeuvreren langs de valkuilen van de filmindustrie. Hij moet binnen twee weken zowel zijn nieuwste film maken, de vorige film zien te monteren tot een acceptabel niveau voor het Cannes filmfestival en allerlei problemen met zijn ex-vrouw oplossen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 december 2010, 21:47 uur
Film is er een die moeilijk is aan te raden voor mensen, het is eigenlijk net geen komedie, net geen drama, en net niet dat verhaal waarvan je zegt WAUW. Maar over het algemeen keek het gewoon goed weg. met een erg leuke de Niro & Turturro en een Geniale Willis. Toch zeker een voldoende voor deze film 3/6

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 januari 2011, 11:40 uur
What just happened....

- Is dat ik een grappige parodiefilm zag, met enkele heerlijke satirische grappen.
- Is dat ik weer een leuke (bij)rol van Kristen mocht zien. (Op de dvd stond tot m'n afgrijzen haar naam verkeerd, Kirsten, dat kan toch écht niet :o).
- Is dat ik gewoon een grappig, leuk en vermakelijk filmpje kon zien, die me best wel tevreden stelde.

Ik houd wel van humoristische films. En Kristen is best een knappe, getalenteerde dame, natuurlijk. Hoewel ze dus een bijrolactrice is, hier in elk geval, en dus maar in een paar scenes opduikt, ze maakt echt in enkele minuten film een bijzondere indruk.
Robert de Niro is natuurlijk gewoon leuk, en ook de rest van de cast is dat wel (met Robin Wright (zonder of met Penn?) als uitschietster).

Leuk dus, erg fijn en vermakelijk.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

What Just Happened (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

What Just Happened (€ 4,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

What Just Happened (€ 5,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2011, 18:44 uur
best een aardige film met veel cameos van o.a. Sean Penn, Bruce Willis, Stanley Tucci, en John Turturro.

een film met Robert De Niro over het maken van een film met Sean Penn in de hoofdrol met een budget van 25 miljoen dollar waarvan de einde duidelijk zwaar beïnvloed was door de originele versie van Get Carter met Michael Caine, allen deze keer met een hond derbij. ;)

ook leuk om op de soundtrack van de spoof film, the man with the harmonica van Morricone te horen

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 december 2011, 14:44 uur
erg genoten van deze -achter de schermen- comedy. Het dilemma van de Niro en Turturro was kostelijk! belachelijk ondergewaardeerd hier.