134.893 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.038 berichten | 4.929.676 stemmen

locatie: Films » Young at Heart (1954) » Info

Drama / Muziek
117 minuten

geregisseerd door Gordon Douglas
met Doris Day, Frank Sinatra en Gig Young

Laurie, Fran en Amy Tuttle zijn de drie dochters van een muziekleraar. Met hun vader en met hun tante Jessie wonen ze gelukkig in een rustige, kleine stad. Alle drie zijn ze opgetogen als Alex, een eenvoudige jonge tekstschrijver, bij hen intrekt. Nadien verschijnt Barney Sloane ten tonele: een eenzame, knorrige pianist vol zelfmedelijden. Barney wordt verliefd op Laurie die echter een boon heeft voor Alex en dan ook besluit met hem te trouwen. Op haar trouwdag beseft Laurie dat Amy ook verslingerd is op Alex.

gebruiker
bericht

quote
0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 mei 2007, 14:19 uur
dit vond ik een vreselijke film. Erg langdradig, Sinatra speelt niet echt een van zijn glansrollen. En Day had ook wel door een ander gespeeld kunnen worden.

quote
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 mei 2009, 21:23 uur
Redelijke film maar nogal somber. Valt me ook op dat Sinatra in veel films een nogal anti-held speelt, in deze film ook weer. Hoewel hij als de beste zingt en ook best goed acteert gaan de rollen die hij speelt wel vaak ten koste van het kijkgenot.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Dean Martin - Young at Heart (€ 5,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Dean Martin - Young at Heart (€ 6,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Young At Heart (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film