A Perfect Day (2006)

geregisseerd door
Peter Levinmet
Rob Lowe,
Frances Conroy en
Meggie GeislandVoor schrijver Robert Harlan is het als droom die werkelijkheid wordt, wanneer zijn debuutroman de bestseller top 10 in schiet. Hij geniet met volle teugen van alle aandacht. Maar het succes heeft ook een keerzijde: Roberts familieleven valt uit elkaar door alle drukte. Pas als een mysterieuze vreemdeling hem een verhelderende voorspelling doet, beseft Robert wat er echt belangrijk is. Zal het hem lukken om zijn vrouw en dochter weer terug te winnen?
1,5
[permalink] geplaatst op 3 januari 2008, 9:54 uureen zoete kerstfilm
3,0
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2008, 12:15 uurIk ben, hopelijk zonder overdrijven, best goed in schrijven, ik kan heel goed onder woorden brengen wat ik bedoel, als ik het op papier zet. Schrijven is mijn manier om te luchten, om te vertellen wat ik van iets vind. Verbaal ben ik iets minder goed. Het schrijversgedeelte vind ik dan ook iets zeer interessants. Ik zou zelf ook wel zoiets willen doen, een boek schrijven, maar tot nu toe ontbreekt me ofwel de inspiratie ofwel de passie om echt eens door te zetten. Maar het leeft wel, de gedachte dat ik het zou kunnen. A Perfect Day is best gevoelig, en de toenadering die gezocht wordt, vind ik zeer mooi en blijft me, zoals elke goede scene in welke film dan ook, best bij.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 november 2008, 17:42 uurRedelijke Kerstfilm die best gezien mag worden
3,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2009, 18:16 uurOok als je de religieuze onzin (kerst en engel) buiten beschouwing laat, is de film interessant en goed gespeeld.
3,0
[permalink] geplaatst op 30 april 2011, 14:52 uurDit is toch geen kerstfilm alleen omdat thema kerst erin voor komt.
Ze draaien het ook op 30 april dus ja.
Verder interessant onderwerp over succes en zijn keer zijde ervan.
Goed geacteerd door de cast.
[permalink] geplaatst op 4 juni 2011, 14:54 uurHet script is dramatisch, de dialogen onnatuurlijk en de acteurs lijken ook niet te weten wat ze daar mee aanmoeten. Maar het verhaal is best aardig en wordt in een goed tempo verteld.
3,0
[permalink] geplaatst op 5 februari 2012, 23:30 uurhele zoete film met een boodschap.
aangenaam om te zien,goede acteerprestaties.
lekker tussendoorfilmpje