The Cable Guy (1996)

geregisseerd door
Ben Stillermet
Jim Carrey,
Matthew Broderick en
Jack BlackNadat Steven Kovak door zijn vriendin uit zijn appartement wordt geschopt, trekt hij een nieuw verblijf in. Hij schuift Chip, een medewerker van de kabelmaatschappij, 50 dollar toe om zo gratis kabel te krijgen. Chip pakt deze gelegenheid aan om koste wat het kost Steven's beste vriend te worden. Als Steven hier niet langer in geīnteresseerd is gaat Chip steeds verder met het ruīneren van Steven's leven.
1,5
[permalink] geplaatst op 22 oktober 2011, 23:07 uurNee, ik vond het niet zo'n beste film. Ik vond Carrey te overdreven. Het had een erg hoog gehalte van "kijk mij eens leuk zijn" en dus vond ik het nogal geforceerd overkomen. Nu moet ik hierbij wel bekennen dat ik niet zo'n fan ben van Carrey en maar een paar films leuk vind van hem. Het gehalte van Dumb and Dumber weet hij hier zeker niet te bereiken. Wel knap dat hij er zo'n donker randje om het personage heen weet te werken dat het af en toe bijna een beetje eng word. Maar dan nog vind ik er eigenlijk niet zoveel aan.
3,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2011, 22:10 uurErg leuke komedie met een zwart randje, Jim Carrey acteerd hier weer top-notch en hangt lekker de gek uit. Dat er ook nog een moraal in de film zit is wat minder, maar maakt het geen slechtere film. Ja ik heb me uitstekend vermaakt met deze donkere komedie, 3,5 ster
0,5
[permalink] geplaatst op 10 december 2011, 7:03 uurschateren, grinniken, strijk liggen, de slappe lach hebben, proesten, gniffelen, gieren, glimlachen, giechelen, ginnegappen, bulken, schuddebollen en binnenpretjes! Niet een van deze superlatieven kwam in aanmerking voor deze ergerlijke pseudo komedie. Jim kān het wel hoor maar deze keer greep hij er ver naast (naar mijn mening). Nee, als men mij vraagt wat humor is begin ik meteen te lachen, maar niet met dit 'ding.'
4,5
[permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 16:25 uurDe karaoke-jam is voor mij misschien wel een van de meest legendarische film-momenten.