134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.789 berichten | 4.929.330 stemmen

Au Nom de Tous les Miens (1983)

Alternatieve titels: For Those I Loved, Uit Naam van Al de Mijnen

Au Nom de Tous les Miens (1983)
11 stemmen | gemiddelde 3,50
mijn stem:
Frankrijk / Canada / Hongarije
Drama / Oorlog
145 minuten

geregisseerd door Robert Enrico
met Michael York, Brigitte Fossey en Jacques Penot

Het droevige levensverhaal van Martin Grey, overlevende van de holocaust. Zijn leven was een aaneenschakeling van rampzalige gebeurtenissen.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2002, 12:15 uur
Wee Martin Grey!

FisherKing
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 september 2002, 18:59 uur
De film is goed; Vooral voor de liefhebbers van Michael York. Ik vond het boek van Martin Grey zelf nog beter.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Au Nom de Tous Les Miens (€ 8,99)
gratis verzending

Au Nom de Tous Les Miens (€ 8,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Au Nom De Tous Les Miens (€ 12,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 september 2002, 15:09 uur
herinner me vaag dat ik deze gezien heb en dat ik toendertijd nogal onder de indruk was ...
Geef voorlopig een safe 3,5 tot 'k 'm nog eens zie

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2003, 20:35 uur
Vond het boek heel indrukwekkend. Hoop dat het goed verfilmd is. Hij zal wel niet in de videotheek liggen, of regelmatig op tv komen?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juni 2005, 22:17 uur
Is deze ergens te verkrijgen ??

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2009, 22:14 uur
De film is zeer slechte kwaliteit gekeken nadat ik kort daarvoor het boek gelezen had. Sommige details uit het boeken worden puntueel verteld of in beeld gebracht, andere zaken helemaal niet. Niet de keuzes die ik allemaal gemaakt zou hebben nav het boek. Overeind blijft dat het verhaal indrukkendwekkend is en te veel feitelijk voor één mensenleven. Gruwelijk.
Ik veronderstel dat deze geschiedenisles beter in beeld gebracht kan worden dan in 1983 is gebeurd. Deze film voldoet in ruime zin niet meer aan de kwaliteitseisen van een een goede film anno 2009.
NB. het is Martin GRAY en niet Grey.