134.890 gebruikers | 85.696 films | 31.044 regisseurs | 3.507.929 berichten | 4.929.526 stemmen

locatie: Films » Punk's Not Dead (2007) » Info

Punk's Not Dead (2007)

Punk's Not Dead (2007)
3 stemmen | gemiddelde 3,50
mijn stem:
Documentaire / Muziek
93 minuten

geregisseerd door Susan Dynner

'Punk's Not Dead' staat in het teken van het dertigjarig bestaan van de punkstroming. De documentaire volgt deze stroming vanaf de 'Do-It-Yourself'-punkbands tot de op commercie gerichte 'MTV-punk'. Maar bestaat echte punk nog wel of heeft het nooit bestaan? Bands die in de docu voorkomen zijn onder andere Green Day, The Casualties, The Offspring, Sum 41, Sex Pistols, NOFX, The Ramones en Good Charlotte.

gebruiker
bericht

quote
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2007, 8:41 uur
Klinkt leuk.

quote
4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2008, 20:35 uur
Punk's Not Dead is een erg goede docu, die laat zien wat punk precies is. Van de oude punkers (U.K. Subs en the Exploited), via de tweede golf (NOFX en Green Day, naar de nieuwere golf (Good Charlotte) wordt getoond hoe men over punk denkt.
Argumenten (zoals dat de nieuwere bands soft zijn en alleen maar liefdesliedjes schrijven) worden aangekaart en van tafel geveegd (door o.a. te zeggen dat oudere punkbands ook liefdesliedjes schreven). Dit zorgt voor een docu die meerdere kanten belicht en dit werkt.

Naast dat het gewoon goede muziek is, is het leuk om al die gasten over hun scene te horen praten.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Exploited - Punk's Not Dead - The Box Set (€ 24,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Exploited - Punk's Not Dead - The Box Set (€ 28,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Exploited - Punk's Not Dead - The Box Set (€ 29,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film