Stargate: Continuum (2008)

geregisseerd door
Martin Woodmet
Richard Dean Anderson,
Amanda Tapping en
Cliff SimonTerwijl SG-1 de executie van Ba'al, de laatste systemlord van de Goa'ulds bijwoont, verdwijnen Teal'c en Vala op een onverklaarbaar reden. Carter, Daniel en Mitchell reizen terug naar een wereld waar geschiedenis is veranderd en het Stargate project van de tijdlijn is gewist. Terwijl zij de autoriteiten proberen te overtuigen van wat er is gebeurd, komt er een vloot van Goa'uld moederschepen op aarde af, geleid door Ba'al, zijn koningin Qetesh en zijn rechterhand Teal'c.
[permalink] geplaatst op 27 mei 2009, 19:00 uurxentos schreef:PatSavage schreef:
als dit je eerste keer is met sg-1 dan kan ik begrijpen dat je er niks van snapt, er waren namelijk nog 10 seizoenen en 2 films hiervoor.
Het heeft voor mij dan blijkbaar ook geen zin, deze film te gaan kijken? Heb ook niks eerder van deze (serie/film) gezien...
4,0
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2009, 10:46 uurVond deze een stuk beter dan Arc of Truth
4,0
[permalink] geplaatst op 22 november 2009, 12:17 uurAlweer een prachtige stargate film die weer goed in elkaar zit.
Sterk geacteerd weer.
4,5
[permalink] geplaatst op 6 april 2010, 21:54 uurEspenSGX schreef:xentos schreef:
Ligt er maar net aan hoeveel de films opbrengen, maar de producenten zijn al druk bezig om nog een film te kunnen maken. Ze zijn echter aan het twijfelen om óf nog een SG-1 film te maken óf te beginnen met Stargate Universe.
Even een update: SG:U gaat nog gewoon vrolijk verder naar een tweede seizoen. De derde SG-1 film, Stargate: Revolution (Working Title), staat in de startblokken en wacht op het groene licht van MGM. Hetzelfde geld voor de eerste Stargate: Atlantis film; Stargate: Extinction. De berichten over de MMORPG game Stargate Worlds, zijn veel minder rooskleurig. De ontwikkelaar, Cheyenne Mountain, zit in diepe financiële moeilijkheden, evenals MGM trouwens wat ook gelijk de reden is van de vertraging die de SG films oplopen. Hopelijk worden die problemen snel opgelost, en tot die tijd Stargate: Universe.
4,0
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2010, 17:35 uurIk vond deze persoonlijk een beetje beter als Arc of Truth het zit weer leuk in elkaar! Ik als die hard Stargate fan vind het jammer dat er geen films meer komen van SG1.(al zegt boven Espen SGX iets anders)
Ik geef de toch echt wel een 4.0
2,5
[permalink] geplaatst op 28 september 2010, 4:25 uurEen zonsopgang op de noordpool: epic fail.
4,5
[permalink] geplaatst op 6 november 2010, 23:35 uurBas78 schreef:
Ik geef de toch echt wel een 4.0
Ik raad je aan om de website GateWorld,net in de gaten te houden. Op deze site komen alle nieuwsberichten over Stargate binnen.
Lees vooral dit artikel even door, over de toekomst van MGM en de Stargate films:
[permalink] geplaatst op 26 november 2011, 12:32 uurVandaag te zien op TV > MGM > MGM Channel > 21:00 uur
3,5
[permalink] geplaatst op 13 januari 2012, 12:53 uurHet lijkt een beetje op een extra lange TV-serie aflevering, maar wel vermakelijk.