Brutal (2007)

geregisseerd door
Ethan Wileymet
Jeffrey Combs,
Sarah Thompson en
Michael BerrymanEen jonge hulpsheriff, Zoe Adams (Sarah Thompson), onderzoekt een aantal moorden en bemerkt al snel dat een seriemoordenaar actief is. Terwijl zij en haar baas, sheriff Jimmy Fleck (Jeffrey Combs), de druk voelen van het vinden van de moordenaar, begint hun liefdes affaire uiteen te vallen. Ondertussen begint Zoe samen te werken met de autistische bloedhond trainer, Leroy Calhoun (Michael Berryman), en samen combineren ze de punten tussen de moordenaar en de vreemde aanwijzingen. Met Zoe's inschattingsvermogen en Leroy's verbazingwekkende wiskundige talenten lossen ze uiteindelijk het raadsel op en sporen ze de slimme moordenaar op. Maar, wanneer Zoe ontdekt dat zij het ultieme doel is en een obsessie blijkt voor de moordenaar, is het de vraag of de mentaal gehandicapte Leroy haar kan redden voor het te laat is.
1,5
[permalink] geplaatst op 20 juli 2007, 23:38 uurik kan er erg kort over zijn, de plotbeschrijving is spannender en leuker dan de film zelf 1.5*
1,0
[permalink] geplaatst op 22 juli 2007, 19:23 uuridd Balosa! ik heb hem gekeken, en het leek wel een school opdracht of iets! van die domme mokkels die alleen maar gecast zijn op tieten! en een verhaal van lik mijn....... doe je zelf een plezier en laar deze film liggen! dat ze dit nog op dvd-schijfjes durven te branden zeg. een 1
oja, en die filmposter slaat nergens op, puur een lokkertje! dus pas op!
0,5
[permalink] geplaatst op 26 juli 2007, 3:25 uurWARNING: Zonder van je tijd.
Vandernagel
[permalink] geplaatst op 25 oktober 2007, 15:46 uurTja. Ik bekeek de film voordat ik hier ging kijken en ik ben met de vorige posters eens. Zonde van je tijd.
1,5 sterren
0,5
[permalink] geplaatst op 10 december 2007, 20:05 uuraan de poster te zien lijkt ie mij wel goed.
Maar ik ga hem niet huren vanwege de slechte reacties
Reticulated
[permalink] geplaatst op 23 februari 2008, 6:03 uurextreem slecht!
inderdaad zonde van je tijd.
1,0
[permalink] geplaatst op 7 april 2008, 13:31 uurOp een paar leuke momenten na ,een slechte film
1,0
[permalink] geplaatst op 26 januari 2009, 23:12 uurLelijk gedraaid en uitermate saai, viel na een half uur in slaap.
1,5
[permalink] geplaatst op 26 januari 2009, 23:15 uur5 minuten toch?
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 12:43 uurBagger
[permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 16:21 uurralfsjam schreef:
oja, en die filmposter slaat nergens op, puur een lokkertje! dus pas op!
Ik krijg gelijk zin om te kijken