134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.244 berichten | 4.930.164 stemmen

Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989)

Toxic Avenger Part III: The Last Temptation of Toxie (1989)
42 stemmen | gemiddelde 2,40
mijn stem:
Komedie / Sciencefiction
103 minuten

geregisseerd door Michael Herz en Lloyd Kaufman
met John Altamura, Ron Fazio en Phoebe Legere

Toxie verveelt zich want hij heeft zijn stad bevrijd van al het kwaad. Toxie besluit om te gaan werken voor een bedrijf. Hij komt er al snel achter dat zijn nieuwe vijand niemand minder is dan Satan.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 november 2002, 11:52 uur
t blijft lachen met toxie thx troma

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2003, 22:42 uur
Geinige film, leuke gore-effecten (niet zo heel veel aanwezig) en expres (?) slecht acteerwerk. 2*

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 oktober 2003, 1:49 uur
Zelden zo'n achterlijke film gezien. Hij duurt maar en hij duurt maar, veels te lang dus. Deze onzin had ook in een uur verteld kunnen worden. Toch heb ik wel een aantal keer moeten lachen om de pure achterlijkheid, de debiele dialogen en bizarre situaties. 2*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2006, 21:26 uur
Geweldige titel en een geinige film. Kan niet tippen aan het 1e deel maar beter dan het 2e.

3*.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2006, 21:45 uur
Het 4e deel is helemaal superieur!!!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2006, 21:47 uur
Maar juist die heb ik nog niet gezien. Moest er maar eens achteraan...

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2006, 21:52 uur
Ja, die mag je absoluut niet missen. Met TERROR FIRMER het (tot nu toe) hoogtepunt uit Kaufman's werk.
Wordt in de openingstitels al aangeduid met "THE REAL SEQUEL" (over de delen 2 en 3 was men zelf ook niet helemaal tevreden).

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 november 2006, 13:15 uur
Wat wil je, ze waren dan ook barslecht! Inderdaad... Geef mij maar nr. 4. And bring on part 5!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2007, 9:05 uur
Ik heb deze ook maar even bekeken. In een kleine twee weken de gelegenheid gekregen om ze alle drie achter elkaar te kunnen kijken.
Ik hoopte stiekem op nog een klein beetje toxic avenger actie, maar uiteindelijk vind ik deze film totaal waardeloos. Maar ik heb even 1 opmerking. Gaandeweg had ik het idee dat het budget op was. De props zijn nog goedkoper dan ooit, de decors slechter, minder gore, minder actie, minder knokpartijen, het lijkt eerder een grote soap. Als ik dan naar de release dates kijk dan zie ik twee maal 1989 voor beide delen. Hadden ze dit deel meteen maar even gefilmd om er nog een vervolgdeel achteraan te gooien?

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juni 2008, 14:17 uur
Weer heerlijk gelachen met onze vriend Melvin. Natuurlijk was alles barslecht maar juist dat maakt het een geweldige lachfilm. Dit deel is beter dan deel 2.
Op naar deel 4.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juli 2009, 8:20 uur
Het begon nog aardig...

Was het tweede deel al waardeloos, met Toxic Avenger Part III doet Troma er nog een schepje bovenop. Inhoudelijk heeft de film wel enig potentie, maar de uitwerking faalt jammerlijk. Alle slechte punten uit het vorige deel komen hier op herhaling alleen dan nog erger. Op een redelijk leuk begin na, zit er erg weinig gore in het het acteren is nog rotter. Daarnaast zijn er ook nog zaken als een slechte sound-dubbing en tegenvallende effecten.

Strike nummer twee voor Troma en Toxie terwijl ze hier hun tweede 1,0* noteren.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2010, 20:01 uur
Blijft genieten.

Gewoon niet te kritisch kijken naar het verhaal, acteerwerk etc. Net zoals elk deel gewoon vermakelijk wegkijken. Toxic Avenger is en blijft leuk. 3,0

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 oktober 2010, 20:11 uur
Dit deel is toch niet in Nederland verkrijgbaar

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 februari 2011, 19:57 uur
Leuk.

Dit was mijn laatste Toxie en vond hem beter dan deel 4 dus ben blij dat ik deze als laatst had gezien want dit is wel een mooie aflsuiter.
Weer was de humor gort droog in dit deel en nog steeds geniaal.
Kaufman blijft maar komen met de beste grappen en dit is zeker een erg fout filmpje.

Hier zijn de effecten echt te slecht voor woorden net zoals het hoort :).
Vond het ook erg grappig toen als iemand afgemaakt werd dat ze overdreven raar gingen spartelen als een vis op het droge land _O^.
Verhaaltje is ook echt te stom voor woorden en dat maakt dit filmpje nou zo leuk.
Maar dit is wel minder dan de eerste twee maar nog steeds goed genoeg voor een dikke drie.

3,0

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 januari 2012, 18:57 uur
Dit derde deel is dan toch wat teveel, zeker om het op dezelfde dag te bekijken. Vanaf het begin is het al duidelijk dat deel 3 niks nieuws gaat toen ten opzichte van deel 2 en dan duurt de tijd lang...

Van veel sfeer was geen sprake meer. De originele Melvin (Mark Torgl) wordt niet meer gebruikt en er is een hevig gebrek aan inspiratie. Geen leuke personages en de smerigheid is ook tot een dieptepunt gekomen. De smeltscene en transformatie van Satan was dan nog wel de moeite waard.

Er zaten nauwelijks leuke grappen in en als de film dan ruim anderhalf uur duurt dan is jezelf stierlijk zitten vervelen een logisch gevolg. Gelukkig was Legere nog aanwezig voor enkele appetijtelijke bodyshots.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2012, 11:37 uur
Flauw en kinderachtig. 1*