Perfect (1985)

geregisseerd door
James Bridgesmet
John Travolta,
Jamie Lee Curtis en
Ramey EllisAdam is een journalist van het tijdschrift 'The Rolling Stone', die een reportage wil schrijven over de toenemende hang naar lichamelijke perfectie. Hij merkt dat hij zijn objectiviteit dreigt te verliezen als hij verliefd wordt op het onderwerp van zijn onderzoek: de buitengewoon aantrekkelijke aerobicslerares.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2002, 12:53 uurMislukte poging van Travolta om zijn carriere voort te zetten. Had Pulp Fiction nodig als geslaagde poging !
2,5
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2002, 9:35 uurweet niet meer waarom, maar vond hem genietbaar
FisherKing
[permalink] geplaatst op 5 augustus 2002, 9:46 uurDoor Jamie Lee Curtis

3,0
[permalink] geplaatst op 19 mei 2006, 16:35 uurEen perfecte film want een perfect gevormde Jamie Lee Curtis speelt mee...Wauw! Het verhaal is vrij stompzinnig maar John Travolta heeft genoeg uitstraling om de film te redden. Alhoewel stompzinnig verhaal......de fitnessbranche floreert heden ten dagen ook goed en er wordt ook veel gehamerd op "bewegen" en "socializen" in de gymclub. Het clipje "Call me" is geïnspireerd op deze film. Dus eigenlijk is de film hip genoeg.
***-sterren wel
3,5
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2006, 21:36 uurIk vond "Perfect" best een aardig film om te zien, het is geen topper, maar absoluut ook geen misser, vooral de soundtrack van deze film was erg goed.
Zeker 3 sterren waard.
2,0
[permalink] geplaatst op 10 september 2006, 13:49 uurNietszeggende film zonder een verhaal. Alsof je naar een beveiligingscamera van een fitnessruimte kijkt.
1,5
[permalink] geplaatst op 17 februari 2007, 15:13 uurlanderige zaterdagmiddagfilm van rtl.
3 x gaap...
[permalink] geplaatst op 8 maart 2007, 23:51 uurik vond het een redelijk filmpje, alleen door het spel van Curtis. Travolta is toen 4 jaar later weer in een film te zien geweest in look who's talking.
[permalink] geplaatst op 16 juni 2008, 15:43 uurDennis Evahi schreef:
Dacht het niet. "Call me" werd al in 1980 in American Gigolo gebruikt.
3,0
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2010, 21:44 uurLage score verbaast me een beetje. Toch wel een aardige film . Natuurlijk geen topper maar Curtis ziet er hier heel gelikt uit en zorgde met Jane Fonda ervoor dat mensen weer aan het bewegen gingen. Travolta zag ik na Grease voor het eerst in een rol waarbij hij potentie had als acteur. Want Grease was maar niks. Dit was een stuk beter dus een 3,0.