Legend of the Bog (2009)

geregisseerd door
Brendan Foleymet
Vinnie Jones,
Jason Barry en
Nora-Jane NooneAls een landeigenaar in Ierland besluit om wat aan zijn land te gaan doen, wekt hij per ongeluk het lichaam van een man, die 2000 jaar geleden op gruwelijke wijze om zeep is geholpen. De man komt terug uit de dood en begint vervolgens met het vermoorden van onschuldige mensen. Een archeoloog, een jager en diens hulpjes zetten vervolgens alles op alles om de man weer onder de grond te krijgen.
1,5
[permalink] geplaatst op 27 juni 2007, 20:57 uurvinnie in een horror film dat is wat anders
[permalink] geplaatst op 30 september 2007, 16:50 uurJa Vinnie in een horror, da's zeker 's wat anders, ben benieuwd
[permalink] geplaatst op 20 mei 2008, 19:56 uur
[permalink] geplaatst op 16 juni 2009, 18:15 uurNou Vinnie in Midnight Meat Train was in ieder geval zeer leuk...
Dus dit genre kent hij al wel hoor..
Ik ga deze morgen ff bekijken...
1,0
[permalink] geplaatst op 16 juni 2009, 23:43 uurWat een trietste bedoeling deze film.
Onbegrijpelijk dat Vinnie Jones zich aan deze onzin heeft weten te binden. Misschien is de regiseur een vriend van hem want zou het anders niet kunnen begrijpen.
De acteerprestaties zijn om te janken. Vinnie Jones heeft er normaal al moeite mee maar dit slaat alles. De rest van de cast is ook van hetzelfde of zelfs slechter niveau.
De belichtingen in de film zijn werkelijk waar briljant! Soms staan de acteurs in een donker bos waarbij er gewoon een groot licht op ze geschenen wordt.
De special effects laten ook behoorlijk de wensen over. Het is overduidelijk een goedkope C-film, maar om dan draadjes te laten zien van een waterpomp is toch wel treurig.
Kortom: behoorlijk slechte film
1,0
[permalink] geplaatst op 17 juni 2009, 10:55 uur@ redactie: Slim om de poster te vervangen
[permalink] geplaatst op 17 juni 2009, 13:42 uur
L0sT_R3B3L
[permalink] geplaatst op 17 juni 2009, 14:08 uurWat een waardeloze zooi bagger man,ik zou deze echt niet kijken.
Slechtste film van het jaar man echt KUT
1,5
[permalink] geplaatst op 17 juni 2009, 22:06 uurInderdaad een kutfilm. Zulke domme momenten erin. Stok op het gaspendaal, je eigen vastmaken aan het touw en de rest mag jezelf kijken.
[permalink] geplaatst op 19 juni 2009, 13:26 uurpaul83 schreef:
Wat een trietste bedoeling deze film.
Kortom: behoorlijk slechte film
Kan hier helemaal niets aan toevoegen en moet Paul83 volledig gelijk geven met zijn commentaar.
1,0
[permalink] geplaatst op 19 juni 2009, 15:14 uurJammer van Nora-Jane Noone die toch een hoop goede keuzes heeft gemaakt in het spelen in films , helaas was dit een draak van een film...
2,5
[permalink] geplaatst op 21 juni 2009, 19:11 uurTypische B film ...
2,0
[permalink] geplaatst op 22 juni 2009, 7:51 uurThriller(horror) over mensen verdwaald in bos met veenlijken. Nergens spannend en er is nauwelijks gore. Overslaan!
1,5
[permalink] geplaatst op 22 juni 2009, 11:30 uurIs behoorlijk slecht uitgewerkt en sommige dingen zijn onwerkelijk.
Verhaal is redelijk maar qua uitwerking faalt het.
1,5 ster
0,5
[permalink] geplaatst op 25 juni 2009, 23:45 uurOnvoorstelbaar dat er in deze tijd nog zulke slechte horror films worden gemaakt, echt heel heel slecht.
deze film zou ik niemand aanraden
[permalink] geplaatst op 26 juni 2009, 20:43 uur606 schreef:
vinnie in een horror film dat is wat anders
Nee hoor, check midnight meat train!
0,5
[permalink] geplaatst op 27 juni 2009, 17:54 uurde eerste ooit die ik na 5 min. heb afgezet. Heb hem ondanks de slechte recencies toch gaan kijken vanwege vinnie jones. Maar toch spijt van.
[permalink] geplaatst op 9 juli 2009, 19:55 uurDraconian schreef:
gaspedaal (zonder n), en het is "je zelf" en niet je eigen.....
0,5
[permalink] geplaatst op 21 juli 2009, 21:22 uurNog een halve ster voor de landschappen, de rest is het bespreken niet waard. Eerste slechte film met Vinnie Jones.
0,5
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2009, 14:37 uurwat een zielige BOUTfilm is dit zeg echt een b film
dat vinnie hier in speett zeg niet te geloven
krijgt van mij een halve ster
[permalink] geplaatst op 7 januari 2010, 15:25 uurIk dacht dat dit een grapje was
Schijnbaar leent Vinnie jones zichzelf ook voor kutfilms.
1,5
[permalink] geplaatst op 20 maart 2011, 9:25 uurIk heb hem gisteren toch maar eens bekeken.
Vol goed moed ging ik voor zitten en...........
Wat een aanfluiting is deze film zeg, echt niets is hier goed aan.
Het acteerwerk valt vies tegen, het verhaal had beter uitgewerkt kunnen worden en die man die uit de dood is teruggekomen is helemaal te triest voor worden, jammer allemaal...
Het enige waarvoor ik punten geef is de mooie (Ierse) omgeving!

[permalink] geplaatst op 2 november 2011, 23:47 uurPfff
Het verhaal rammelt langs alle kanten.
De uitwerking en setup zijn uiterst droevig.
Geen spanning noch sfeer.
Op enkele minuscule momenten na gore vrij.
Het beste van de film was, na eeuwig lang durende 90 min, de aftiteling.