134.891 gebruikers | 85.697 films | 31.044 regisseurs | 3.508.002 berichten | 4.929.608 stemmen

locatie: Films » Recep Ivedik 2 (2009) » Info

Komedie
109 minuten

geregisseerd door Togan Gökbakar
met Sahan Gökbakar, Gülsen Özbakan en Efe Babacan

Ook in de nieuwe aflevering van Recep Ivedik heeft hij weer veel avonturen voor de boeg. Zijn oma, die net zo behaard is als hijzelf, en heel graag Playstation speelt, wil dat hij werk vindt, een gezin sticht en respect verwerft. Alleen dan erft hij het enige bezit van zijn oma: een geheimzinnige kist. Om deze wensen te vervullen belandt Recep van het ene avontuur in het andere, tot hij aan het einde werkelijk de kist in zijn handen houdt. Hierin bevindt zich iets onverwachts.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2009, 18:04 uur
Dit is gewoon een geniaal film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 november 2009, 5:14 uur
Jaxxx schreef:
Schandalige film, zeer laag filmkennis hebben de mensen in Turkije. Deel 1 was veel beter. In nederland zijn duizenden gezinnen met kinderen naar deze film geweest. Ik zou me schamen dan bij mn gezin om de grappen, maar blijkbaar hoeft dat dus niet.

^O^

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Recep ivedik 2 (€ 9,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Recep ivedik 2 (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Recep ivedik 2 (€ 10,00)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2009, 2:41 uur
Er zit veel verborgen humor in.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 10:30 uur
Grappige film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2010, 8:22 uur
Turkse komedie over de botte ruziemaker, met soms goede grappen. Helaas wel veel ondertitels lezen. Deel 1 ga ik ook maar eens bekijken, die schijnt beter te zijn, maar dit 2e deel is iig al een voldoende.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 februari 2010, 12:12 uur
Kapot gelache...heb ik in bioscoop gekeken,menen lagen op de grond..:))

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2010, 8:32 uur
Deel 1 was inderdaad nog wat leuker !

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 september 2010, 16:03 uur
voor mij een wat te groffe film. homoristisch omdat Recep hard tegen mensen schreeuwt en harde grappen maakt? het is maar net waar je van houdt. om de paar keer dat ik toch moest lachen geef ik een 5. 2,5 sterren dus.