Moondance Alexander (2007)

geregisseerd door
Michael Damianmet
Kay Panabaker,
Lori Loughlin en
Don JohnsonMoondance Alexander is een inspiratievolle tiener die woont bij haar excentrieke moeder. Ze denkt opnieuw een saaie zomer mee te maken, totdat een paard, dat reageert op de naam Checkers, haar leven binnenstapt.
[permalink] geplaatst op 14 juli 2007, 21:29 uurdeze film moondance alexander lijkt mij erg mooi.
Maar ik kan nergens vinden of deze film ook in Nederland uit gaat komen.
Is het bekend of deze film in NL uitkomt en wanneer dat dan is?
3,5
[permalink] geplaatst op 30 april 2008, 21:04 uurWarme familiefilm met een werkelijk zeer goed uitziende Don Johnson die toch al weer bijna '60 is .
3,5
[permalink] geplaatst op 19 augustus 2008, 16:40 uurleuke familie film.
3,5 *
2,5
[permalink] geplaatst op 28 april 2009, 22:53 uurAardige feel good movie .
Clichématiger kan bijna niet maar voor de kids is het allemaal nieuw dus wat geeft het.
Kay Panabaker deed het allemaal heel leuk.
Picasso had zijn naam mee natuurlijk maar was óók goed ,Trigger en Spook deden het nauwelijks minder:-)
Grappig dat die ouwe Orange County sherrif in deze film opduikt.
Dat ik maar 2.5 sterren geef, is omdat in mijn ogen een film dan ook bovengemiddeld moet zijn.
Desalnietemin, de moeite waard om met dochter of kleindochter te bekijken.
3,5
[permalink] geplaatst op 27 oktober 2009, 22:48 uurMoondance Alexander...
Meisje Moondance wordt heel goed gespeeld door Kay Panabaker, moeder Gelsey is een geweldige moeder rol van Lori Loughlin, en dan natuurlijk is Josh er nog, die schattig is op een coole manier. Checkers vond ik niet echt op een paard lijken, hij zag er een beetje raar uit, het leek wel of 'ie loenste/loensde, hij had in elk geval een lui oog.
Tja, ik vond de vorige paardenfilm die ik zag wel wat beter, mede door het prachtige spel van met name Alison Lohman, maar zoals gezegd heeft Moondance zeker 3 acteurs die ik heel goed vond. Desondanks net ietsje minder dan Flicka, ook door wat sentimentelere dingetjes, waar ik echt het idee had van, tja... Maar hoewel ik de film er wel een beetje op af reken, was het toch ook vermakelijk.
3,5*.
sweinsteiger
[permalink] geplaatst op 18 juli 2010, 18:18 uurzeer voorspelde film.
al bij al een mooi filmpje
3,5
[permalink] geplaatst op 2 februari 2011, 0:20 uurLeuke paardenfilm, denk dat je wel echt van paarden moet houden want het acteerwerk is niet echt 5 sterren waard. Maar het is een leuke film die heerlijk weg kijkt!