High School Musical 2 (2007)

397 stemmen | gemiddelde 2,82
Familie / Muziek
105 minuten / 111 minuten (Extended Version)
geregisseerd door
Kenny Ortegamet Zac Efron, Vanessa Anne Hudgens en Ashley Tisdale
Iedereen van de East High Wild Cats heeft een baantje bij de Evan's Country Club, dat eigendom is van Ryan en Sharpay's ouders. Elk jaar organiseert de countryclub een talentenjacht waar ze het het op moeten nemen tegen een andere club. Deze race wordt echter lastiger dan de voorgaande jaren, omdat Sharpay Ryan laat vallen en een duet met Troy wil doen tijdens de talentenjacht.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2009, 15:46 uurLeukere HSM dan de eerste en het is een goed vervolg op naar deel 3!
0,5
[permalink] geplaatst op 9 oktober 2009, 14:21 uurWat een episch hoop stront zeg.
Het verhaal is onorgineel. De acteurs zijn slecht, alles is gewoon te slecht voor woorden.
2,5
[permalink] geplaatst op 29 oktober 2009, 14:54 uurdit vind ik persoonlijk het slechtste deel maar hij was wel tof zeker om nog een keer te bekijken zeker in het engels want ik had de film voor het eerst op ketnet in het nederlands bekeken en dat was echt gefucked leve engels
2,0
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 15:16 uurDeze vind ik dan weer minder. Ik heb ze nu ondertussen alle 3 gezien. Dit is voor mij duidelijk de minste. Qua muziek ook vooral, veel minder pakkend dan die van het eerste en derde deel. Het acteren in de HSM films is al niet heel geweldig, vond het hier het ergst.
0,5
[permalink] geplaatst op 8 december 2009, 22:39 uurNog erger dan het eerste deel
[permalink] geplaatst op 14 december 2009, 22:24 uurAfgrijselijk gewoon! Ik haat het!!
2,5
[permalink] geplaatst op 24 december 2009, 14:49 uurNiet het beste deel van de 3, maar zeker geen prut. Het niveau blijft hetzelfde als dat van het eerste deel, alleen ze breien verder op iets wat je eigenlijk al een paar keer gezien hebt. Geen vreselijke film, maar ook geen hoogvlieger. Leuk om een keertje met de kids te bekijken, samen meezingen met de voorspelbare liedjes, en dan snel de film weer wegzetten.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 januari 2010, 16:05 uurZelfde als deel 1 eigenlijk. Deze serie wordt teveel uitgebuit. Van de sing-a-longs tot de Nederlands High School Musical. Gelukkig is Jetix, met de HSM reclames, weg.
Vond de liedjes iets beter dan deel 1 en het verhaal eigenlijk ook. Daarom deze een 2,5*
1,5
[permalink] geplaatst op 25 januari 2010, 13:20 uurAmerikaans.
Gisterenochtend heb ik met mijn broertje (12) deze High School Musical maar eens gekeken. Ik begreep niet wat hij er zo leuk aan vond, en nu nog steeds niet.
Heel de film zit vol met de ideale Amerikaanse typetjes. Meisjes zijn bijna altijd slank en beeldschoon, geen smetje op te zien. Jongens zijn gespierd, stoer en lachen de perfecte lach met hun witte tanden. De humor is van het niveau kijk-mij-eens-grappig-doen en natuurlijk ontbreekt het sorry zeggen en alles komt goed deel niet.
Tot slot heeft High School Musical ook nog dig geplaybackte liedjes, wauw. Soms vielen deze wel mee, maar meestal waren deze ook erg ergerlijk. Voor het geheel 1,5*, was nog wel uit te zitten vandaar.
3,5
[permalink] geplaatst op 17 februari 2010, 13:52 uurOversentimenteel, vrij simplistisch, geplaybackte songs, ... ik kan die commentaar zeker begrijpen. Maar met tijd en stond kan ik zo'n films wel appreciëren en deze film maakt er deel van uit.