134.890 gebruikers | 85.695 films | 31.044 regisseurs | 3.507.891 berichten | 4.929.490 stemmen

locatie: Films » Good Luck Chuck (2007) » Info

Komedie / Romantiek
96 minuten

geregisseerd door Mark Helfrich
met Dane Cook, Jessica Alba en Dan Fogler

Chuck maakt het uit met zijn vriendin en al vrij snel hierna krijgt hij te horen dat ze de ware heeft gevonden en gaat trouwen. Met Chuck's nieuwe (ex)vriendin gebeurt hetzelfde. En zo herhaalt dit patroon zich. Het blijkt dat Chuck een soort geluksbrenger is voor alleenstaande jongedames. Ze willen allemaal met hem omgaan, om daarna de ware te vinden. Chuck echter moet een manier vinden om dit patroon te doorbreken en een vriendin voor zichzelf te houden.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 december 2011, 15:20 uur
Een leuke film, maar niet bijster origineel.
De film verveeld niet en bevat vooral in het begin heel veel vrijpartijen :) al blijft het redelijk deftig.
De enige actrice die me bekend was, was Jessica Alba, die haar rol overtuigd speelde (zeker in pinguïnonderbroek :)).
Eens goed om te huren of op tv te bekijken, maar meer ook niet.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2012, 23:59 uur
Vond het een leuke film om te kijken, zaten grappige stukken in, en de prachtige Jessica Alba natuurlijk, ga hem nu nog eens bekijken

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Good Luck Chuck (€ 10,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Good Luck Chuck (€ 11,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Good Luck Chuck (€ 11,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 april 2012, 18:38 uur
Een zogenaamde sexy romantische komedie, die op zichzelf goede ideeën heeft, maar helaas een clichématig plot. Het script kiest voor de veilige route (de geschetste situaties zijn voorspelbaar en lijken haast te zijn voorgeschreven) en door een slechte timing (de dialogen zijn noch bijzonder grappig en zeker niet scherp), is de humor sporadisch. Slechts grof gedrag leidt in dit geval tot een lach. Tussen de mannelijke hoofdpersoon en de vrouwelijke karakers is nauwelijks sprake van chemie. O ja, tot slot, de regisseur loopt niet weg voor vrouwelijk naakt.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 mei 2012, 0:11 uur
Het was een soort ‘Shame’ maar dan in de stijl van ‘Shallow Hal’ gemixt met ‘Porky’. Een komische film, die vrijwel geheel gaat over mannen die vrouwen (willen) veroveren, onderwerp seks dus. Ehm, romantisch?
Ik vond een aantal dingen een beetje puberaal qua humor, onderwerp en gebeurtenissen.
Wel leuke hoofdrolspelers en prima geacteerd, niets mis mee.