Trespassers (2006)

geregisseerd door
Ian McCruddenmet
Kaiwi Lyman,
Joleigh Fioreavanti en
Alex FeldmanDoor een uitnodiging van Collin’s broer Tyler, zakt hij samen met zijn surfvrienden en dito babes af naar Mexico. Maar wanneer ze na een hachelijke rit aankomen op het strand, is de strandcamping verlaten. Als ze de volgende morgen wakker worden, merken ze dat er iets vreemds aan de hand is. Maar het is te laat, ze hebben kwade grond binnengedrongen.
[permalink] geplaatst op 3 maart 2007, 19:52 uurlijkt me wel wat deze film
[permalink] geplaatst op 27 maart 2007, 6:33 uurOeh, ziet er weer lekker cheapass tien-kleine-negertjes-style uit.
0,5
[permalink] geplaatst op 28 maart 2007, 22:20 uuris niet waard om naar te kijken, een heel low budget film.bah
[permalink] geplaatst op 29 maart 2007, 0:37 uurMet het geld wat ze gebruikt hebben voor het maken van deze film hadden ze beter een leuk feestje kunnen houden. Dan had tenminste IEMAND er nog wat aan!
[permalink] geplaatst op 1 april 2007, 22:19 uurIk wil niet eens weten hoe het afloopt.
Geen*
1,5
[permalink] geplaatst op 7 april 2007, 12:10 uurInderdaad een fikse tegenvaller! Slechte acteerprestaties en weinig tot geen gore ondanks dat je dit op een gegeven moment wel verwacht.
[permalink] geplaatst op 9 april 2007, 23:33 uurWat een achtelijke film. Ik heb hem stop gezet toen die vrouw in de auto werd opgegeten :S
Deze film mag niet eens een B film genoemd worden!
1,5
[permalink] geplaatst op 15 april 2007, 0:29 uurecht naatje erg slecht zonde van je tijd....
[permalink] geplaatst op 7 mei 2007, 15:20 uurdan zal ik hem maar niet zien
ik was vanplan hem tezien maar aan de reactie te verstaan is hij nog niet waard gezien te worden
groetjes
Ashley
1,0
[permalink] geplaatst op 10 december 2007, 8:23 uurIk heb hem wel gezien. Het etiket van de videotheek vermeldde "Griezel", maar dat was het toch echt niet. Wat was het dan wel? Tsja, goeie vraag. Ik keek naar een heel slecht, onlogisch verhaal, slecht geacteerd, slecht gefilmd (veel in het donker, dus nog slecht zichtbaar ook). Binnen het verhaal nog enkele volledig onlogische scenes, bijv. in het donker op een motor door de duinen rijden terwijl het strand een paar meter verderop ligt.
Het verhaal is heel gefragmenteerd, dus je moet blijven kijken om alle touwtjes aan elkaar te knopen.
Kortom: leuk voor 1 keer.
1,5
[permalink] geplaatst op 5 september 2008, 16:33 uurGene vette!
Negatieve punten: Slechte beeldkwaliteit, dun verhaaltje, op enkele uitzonderingen na gorevrij en weinig spannend.
Positieve punten: .......

(wat bloot vlees mischien)
1,0
[permalink] geplaatst op 5 september 2008, 22:45 uurEen verhaal rondom de plaats Punto Abre Ojos en de legende van "El Gringo" had iets kunnen worden. De horror wordt niet erg expliciet in beeld gebracht, doordat de camera vaak gaat schudden in de stijl van "The Blair Witch Project" of gewoon omdat veel opnamen erg donker zijn. Er is af en toe aandacht voor wat mooie plaatjes van een zonsondergang en surfers op grote golven, op enkele momenten merk je een redelijk geslaagde griezelige sfeerschepping maar de soms stupiede dialogen en enkele echt goedkope ordinaire scenes verknoeiden het voor mij grotendeels.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 februari 2009, 23:54 uurComplete rukfilm, ik heb spijt als haren op mijn hoofd van het kijken. Het camerawerk is ronduit vervelend, al is het geheel wel op originele wijze in beeld gebracht. Ik ben geen moment geboeid geweest, beetje jammer.
0,5
[permalink] geplaatst op 26 december 2010, 22:12 uurerg slecht!