Evolver (1995)

geregisseerd door
Mark Rosmanmet
Ethan Embry,
Cassidy Rae en
Nassira NicolaEvolver is een nieuw stuk speelgoed: een robot die pijltjes en kogeltjes afvuurt op mensen, waarbij mensen soortgelijke projectielen op de robot moeten afschieten, om zo een gevecht te simuleren. De projectielen blijken in praktijk echter nogal wat schade te veroorzaken, wat extra problematisch is als de robot ontsnapt.
1,0
[permalink] geplaatst op 25 juli 2002, 11:25 uurDeze film is zo ongelooflijk slecht dat hij komisch is.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 juli 2002, 16:01 uurvond hem zelfs minder slecht dan ik dacht. Ik had echt een 0,5 ster verwacht maar het werd een 2.5 ster film.
2,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2004, 23:21 uurBehoorlijk vergezochte low-bugetfilm doe zich vooral tot een tienerpubliek richt. Sommige scènes zijn totaal ongeloofwaardig. Niet echt een aanrader, maar op een regenachtige namiddag en niets anders te doen...
1,5
[permalink] geplaatst op 3 september 2006, 17:27 uurik vond deze niet goed.
acteren best redelijk.
voor de soms spaarzame spannende momenten
4,0
[permalink] geplaatst op 7 januari 2007, 18:30 uurdit was mijn favoriete film als ik jong was keek deze film wel 10 keer op een dag. nu is het wel een tijdje geleden dat ik deze film gezien heb. ik zou hem graag nog is bekijken maar ik vind hem nergens