134.891 gebruikers | 85.697 films | 31.044 regisseurs | 3.507.986 berichten | 4.929.595 stemmen

locatie: Films » Dead Silence (2007) » Info

Horror / Mystery
90 minuten

geregisseerd door James Wan
met Ryan Kwanten, Amber Valletta en Donnie Wahlberg

Jamie en Lisa Ashen zijn een pasgetrouwd koppel dat een nieuwe woning betrekt, buiten hun oude, spookachtige woonplaatsje Ravens Fair. Wanneer Lisa echter bruut vermoord wordt, trekt Jamie terug naar Ravens Fair om haar te begraven en een legende te onderzoeken over de vermoorde buikspreekster Mary Shaw, die volgens Jamie met de zaak te maken heeft.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 10:58 uur
Doorsnee broddelwerkje dat aan alle kanten rammelt van de clichee's en net niet momenten.

2 *

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 11:37 uur
Simpel en voorspelbaar, maar sfeervol en met een aardige twist op het einde. Echt eng wordt het nergens, daarvoor zijn de personages ook te ééndimensionaal. Waarom is de wijze les van klassiekers als Rosemary's baby en The fly --dat een filmmaker zijn personages eerst goed moet introduceren, zodat je als kijker om zo iemand gaat geven, waardoor de enge momenten veel aangrijper worden en de film als geheel effectiever en beter-- toch aan zo weinig moderne horrorfilmmakers besteed?

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Dead Silence (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Dead Silence (€ 12,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Dead Silence (€ 13,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 19:47 uur
De eerste keer dat ik deze film zag vond ik hem nog best wel eng. Dat heb ik maar bij weinig films. Ook een 2e keer vond ik de film nog altijd prima!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 19:58 uur
Lucitair schreef:

Dan moet je ook maar eens de laatste film, te weten "Insidious" van regisseur James Wan bekijken. Die is ook best goed en misschien vind je die ook nog eng.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2012, 21:15 uur
ik vond het een redelijk goede film, Er zaten in mijn optiek best welschrikmomenten in deze film, ook al zag je ze wel aankomen. ik heb me geen moment verveeld. Aan het eind nog een onverwachte draai. leuk omnog eens te zien

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 17:36 uur
Niet echt een superfilm. Wel een verassend einde en af en toe aardige schrikmomenten

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 maart 2012, 19:50 uur
Toch een redelijk goede horrorfilm, niet verwacht. Verrassend eind!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 23:03 uur
wtf, ze hebben de verkeerde film opgezet bij ka2!!!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 23:16 uur
Jimske schreef:
wtf, ze hebben de verkeerde film opgezet bij ka2!!!!
ja de 1991 versie denk ik. hahahaha!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2012, 21:56 uur
een hele goed spannende film :)