134.889 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.816 berichten | 4.929.378 stemmen

locatie: Films » One Missed Call (2008) » Info

Mystery / Horror
87 minuten

geregisseerd door Eric Valette
met Edward Burns, Shannyn Sossamon en Azura Skye

Een groep mensen ontvangt mysterieuze telefoontjes. Ze horen de angstige laatste momenten van hun eigen leven. Beth Raymond beleeft een schokkende periode wanneer ze twee goede vrienden ziet sterven. Bovendien weet ze dat zij allebei een dergelijk telefoontje hebben ontvangen. En zij sterven vervolgens precies zoals de telefoontjes hadden voorspeld. De politie verklaart Beth voor gek maar Detective Jack Andrews besluit haar te helpen omdat zijn eigen zus een dergelijk lot heeft ondergaan.

zaterdag 26 mei, 23:55 uur op TV (Veronica)
» alle tv-films

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2010, 14:51 uur
Ik vond het een goeie thriller :)

Blarown
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 maart 2010, 12:17 uur
ik vond het ook een goeie film,
mar soms had ik het iedee dat ik naar Final Destination zat te kijken met die straat oversteken enzo
maar toch wel vermakelijk'

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

One Missed Call (€ 10,50)
gratis verzending

One Missed Call (€ 10,99)
gratis verzending

One Missed Call (€ 10,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 september 2010, 20:07 uur
Best een redelijke film. Ik vond hem niet eng of zo maar het zat wel leuk in elkaar. Zo'n grappig deuntje op een telefoon doet het natuurlijk altijd goed.

Zoals hierboven reeds aangegeven leek het wel erg veel op "Final Destination". Het was puur de vraag hoe de mensen aan hun dood kwamen.

Het was leuk om een keer te zien, maar daar blijft het voor mij ook bij. Ik geef het daarom:

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2010, 23:42 uur
hij was niet goed ook niet slecht
ben wel paar keer geschrokken en verhaal was opzich ook niet slecht
maar gewoon standaart horror filmpje gewoon leuk om is gezien te hebben ik vond dat imdb iets te lage score heeft gegeven

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2010, 18:30 uur
jesse39 schreef:
hij was niet goed ook niet slecht
ben wel paar keer geschrokken en verhaal was opzich ook niet slecht

mee eens. zeker geen topper! ook geen topacteurs, maar leuk filmpje om even te kijken

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2010, 23:18 uur
Word al bang van de poster...
maar wil hem wel zien!! :D

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 december 2010, 3:34 uur
Een filmpje wat ermee door kan. Niets speciaals.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2010, 0:26 uur
Geef mij dan toch maar het originele: meer mysterieus, spanning en vooral een akeliger sfeer.
Dit is meer een standaard-filmpje geworden die wellicht meer toegankelijker en gemakkelijker is voor de niet Aziatische film-liefhebbers. Helaas is de kwaliteit vaak minder. 5/10

mug13
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 januari 2011, 12:16 uur
Deze film was niet goed maar ook zeker niet slecht,hij zit er zo lekker duidelijk tussen in.Acteerwerk was prima,schrik momenten waren aanwezig.Ik vind/vond deze film op sommige punten aardig in de buurt komen van de final destination film(s).Een echte aanrader kan ik deze film niet noemen,maar hij is zeker de bezichtiging waard.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 februari 2011, 23:36 uur
Een betere horror dan verwacht na de reacties op MM.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 15:16 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Ik vond deze ook beter dan verwacht zeker gezien de matige reviews.
Hij had van mij persoonlijk wat enger gemogen maar ik ben dan (helaas) ook vrij immuun geworden voor eng dus voor de iets snellere huiveraars onder ons is dit een prima horror film.
Acteerwerk is goed,de geluidseffecten en special effects zijn toppie in orde.
Ook de verhaallijn en plottwist zitten goed in elkaar.
Van mij had hij zelfs iets langer mogen zijn, iets meer opbouw want door het tijdsgebrek ging het begin vrij snel.
Hoogtepunten waren toch zeker wel de creepy ringtone, de hallucinaties, het bewegende lijk van Marie en de dochter van Marie op het einde het enige wat ze er van mij uit hadden mogen laten was de tv show die voegde naar mijn mening helemaal niks toe. Beetje vreemde keuze ook.
Verder leuke horrorfilm, heb me prima vermaakt.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juni 2011, 11:17 uur
Zeer standaard en zoals vrijwel elke Amerikaanse remake van een Aziatische film was ook deze bijzonder zwak. De film verveelt evenwel niet en echt storend wordt het nooit.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juli 2011, 12:07 uur
Ik vind deze goede film wel erg spannend.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2012, 23:45 uur
best okee, maar verschrikkelijk veel jatwerk van de orginele japanse versie, die ik uiteindelijk beter vond dan deze remake.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2012, 3:06 uur
Prima film.

Hij was niet geweldig maar toch goed mee vermaakt.
Af en toe was die best spannend en verhaal was ook best oke.

leuk voor één keer.