134.890 gebruikers | 85.697 films | 31.044 regisseurs | 3.507.955 berichten | 4.929.558 stemmen

The Cheetah Girls 2 (2006)

Cheetah Girls 2, The (2006)
27 stemmen | gemiddelde 3,05
mijn stem:
alle leeftijdenVerenigde Staten
Komedie / Muziek
96 minuten

geregisseerd door Kenny Ortega
met Raven, Adrienne Bailon en Sabrina Bryan

Het avontuur begint wanneer Galleria met haar meidengroep meedoet aan een muziekfestival in Barcelona. Aangekomen in Spanje ontmoeten zij Marisol, een getalenteerde solozangeres. Ondertussen wordt Joaquin, een knappe jonge tangodanser verliefd op Dorinda. Door al deze omstandigheden komt de verstandhouding binnen de voorheen zo hechte meidengroep stevig onder druk te staan.

gebruiker
bericht

mamungroop
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 november 2006, 19:52 uur
Ooh, man deze film heeft zo ontzettend goede muzieknummers! Jemig, ik werd helemaal van mijn stoel geblazen. Verder zijn de beelden in Barcelona onwijs mooi!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2007, 19:06 uur
Voorspelbaar, slecht geacteerd, belachelijk plot en nog meer belachelijke personages. Playbacken kunnen ze ook niet. Waarom zijn hier in godsnaam zelfs twee delen van gemaakt?!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 maart 2007, 1:41 uur
mamungroop schreef:

inderdaad een mooie film en de shots zijn perfect + het muziek *5

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2007, 20:47 uur
matthijs_013 schreef:

Helemaal mee eens :)
Ik heb echt een hekel aan disney films...

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 april 2007, 20:54 uur
leuke film hoor!!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2007, 16:36 uur
wat nen slechte film, die mensen horen thuis op k3net.. ketnet heet dat ofzo.. nouja, niet mijn favoriet;P

Ik rijk maar geen sterren uit.. *kuch*

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 augustus 2007, 14:37 uur
Voor de meisjes onderons tot een jaar of 14 denk ik...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2009, 19:20 uur
hij is nu op tv, maar dat staat nergens :-O
vreemd

verschrikkelijke film, maar ja als je ECHT NIKS te doen hebt en er verder helemaal NIKS op tv is kan die er nog wel mee door :D haha

ik flipperde langs net 5 en zag dat die er op was maar het stond niet hier op movie meter

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 februari 2009, 19:32 uur
Was niet deze maar cheetah girls one world uit 2008