Pumpkinhead: Ashes to Ashes (2006)

39 stemmen | gemiddelde 2,25

Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk / Roemenië
Horror95 minuten
geregisseerd door
Jake Westmet
Doug Bradley,
Douglas Roberts en
Lisa McAllisterDe ietwat gestoorde Doc Frasier is de arts in een klein plaatsje op het Amerikaanse platteland. Daarnaast is Frasier ook nog eens lijkschouwer in het crematorium. En vooral in die laatste functie weet de excentrieke arts zijn vreemde interesse in transplantaties van organen verder te ontwikkelen.
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2006, 0:21 uurDeze film is deel 3 van de reeks en in 2007 (zie imdb) komt er nog eentje uit.
Nou ik kan niet wachten van de zenuwen.
NOTTT!!!

[permalink] geplaatst op 27 februari 2007, 15:45 uurdeze wil ik wel zien
3,5
[permalink] geplaatst op 20 juni 2007, 1:30 uurik heb deze gezien en het is me niet tegengevallen ok het is een tv film die verder moet gaan op de vorige delen
om het geheel toch een beetje aanzien te geven en het tweede deel te doen vergeten is de geest in het leven geroepen van lance henriksen die ja wat hoe zal ik het zeggen eeehhh niet echt een grote of belangrijke bijdrage heeft .
maar goed voor een tv film is ie zeer goed te pruimen zeker na deel 2 die je maar beter uit je geheugen kan wissen
3,0
[permalink] geplaatst op 23 juni 2007, 21:52 uurik ken de andere versies niet maar deze is best wel oke !
Er zitten wat foute cgi-shots in, maar dat is maar eventjes.Het monster ziet er goed uit ( geen cg-monster! ) en gaat best leuk tekeer.
Leuk verhaal ( voor zover het er is ) en leuk gedaan.Het moorden had wat ruiger gemogen op punten,maar het is wel vermakelijker gedaan.
Hij krijgt gewoon 3 sterren van me.
0,5
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2007, 9:15 uurDit kun je toch niet serieus menen..meteen in de 1e minuten zie je al n plastic monster met jaren 80 actige flubberende armen...+acteurs die beter tomaten kunnen gaan plukken...
Ik snap niet dat zo'n films nog steeds gemaakt worden..
Film is super slecht
Ik heb m weggegooid
1* voor de cover
3,0
[permalink] geplaatst op 9 september 2007, 13:12 uurik vondt hem wel vermakelijk ook 3 van mij
1,0
[permalink] geplaatst op 26 april 2009, 10:10 uurHet was een sleur om de film heel uit te zien. 2/10
1,5
[permalink] geplaatst op 8 oktober 2009, 17:02 uurHmmm slecht, Steeds het zelfde, hij begint aardig goed tot Pumpkinhead weer tot leven komt.. dan is het maar saai te noemen..