Gummi-Tarzan (1981)
Alternatieve titels: Pudding Tarzan, Als Ik Tarzan Was...

46 stemmen | gemiddelde 2,73

Denemarken
Familie /
Drama89 minuten
geregisseerd door
Søren Kragh-Jacobsenmet
Alex Svanbjerg,
Otto Brandenburg en
Peter SchrøderDe 10-jarige Ivan (Alex Svanbjerg) is niet erg geliefd bij zijn klasgenoten. Hij valt niet op, blinkt nergens in uit en lijkt in een prestatiemaatschappij vergeten te worden. Maar dan wordt iedereen die hem wilde aantonen dat kennis en kracht belangrijk zijn, belachelijk en weet Ivan in zijn fantasie toch zijn gram te halen.
[permalink] geplaatst op 20 juli 2002, 12:57 uurWaarom weet je dat nog?
[permalink] geplaatst op 20 juli 2002, 12:59 uur
visje1991
[permalink] geplaatst op 21 juli 2002, 9:16 uurik ga hem zeker kijken!
[permalink] geplaatst op 21 juli 2002, 13:59 uurwow,
dit is lang geleden!
ik weet er eigenlijk niks meer van behalve een spuug-contest. aiii! spoiler!

4,0
[permalink] geplaatst op 18 december 2002, 16:56 uurJeugdsentiment!!!
[permalink] geplaatst op 18 december 2002, 21:48 uurWas hier niet een boek van?
Of een mop anders haha..
3,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2004, 13:03 uurWel heb ik mezelf daar: toen ik nog veel kleiner was heb ik deze wel 5 keer gezien op de basisschool. Erg leuke film vond ik het toen: 3*
[permalink] geplaatst op 2 januari 2004, 14:18 uurHeh, zie ik nu pas: de regisseur is dezelfde als van Mifunes Sidste Sang.
[permalink] geplaatst op 2 januari 2004, 18:52 uurPudding tarzan? is daar een film van cool wist ik niet (of moet ik me nu schamen. Ik ken alleen het boek van Ole Lund Kirkegaard.
Leuke boeken heeft die las ik toen ik nog basisschooltje meisje was

:-Lutje Giel
-Orla de kikkerslikker
-Hodja uit Pjort
-Frodo en de andere
donderstenen
en natuurlijk pudding tarzan .joehoe
dinky
[permalink] geplaatst op 6 mei 2005, 10:14 uurdeze ga ik opnemen, trouwens op ketnet cancas heet het Rubber Tarzan (hij heeft dus vele titels)
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2005, 16:54 uurMoya schreef:
Pudding tarzan? is daar een film van cool wist ik niet of moet ik me nu schamen?
Nee hoor, juist niet

! Je zou je eerder moeten schamen als je de Film ziet, maar geen idee hebt dat 't op 'n Boek is gebaseerd, dat je natuurlijk níet gelezen hebt

!
Niet dat iedereen (onder wie ik) die niet wist dat hier een Boek van was zich moet schamen, maar als je 'n Boek hebt gelezen en de Film ervan niet kent is daar helemaal niks mis mee.
Moya schreef:
-Frodo en de andere donderstenen
en natuurlijk pudding tarzan .joehoe
Frodo? Toch niet gebaseerd op...?
Ik geef de Film overigens een Vier, 't is niet meer bedoeld voor mij leeftijd, maar ik heb de Film twee of drie keer gezien. Eén keer met Nederlandse nasynchronisatie, dat moet je natuurlijk niet hebben

! Maar toen was ik niet ouder dan vier.
1,5
[permalink] geplaatst op 15 januari 2008, 12:46 uurToen ik nog een klein mannetje was zijn we met onze klas van de basisschool naar deze film gegaan. Het zou leerzaam zijn, ect. Ik vond hem zelf nogal slecht en geforceerd in der tijd.
[permalink] geplaatst op 15 januari 2008, 17:21 uurIk vond het boek vroeger wel grappig.

3,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2008, 17:52 uurAls kind vond ik dit wel een leuke film, maar ik heb echt géén idee meer waarom!
Pudding Tarzan is wel een betere titel!!!!
[permalink] geplaatst op 24 februari 2008, 13:11 uurDeze Film heb ik ooit gezien en ik vond hem vroeger erg Vermakelijk, Ik kan me niet echt elk stuk uit de Film nog herinneren maar ik weet wel zoals ik al zei dat ik me vroeger hier vaak mee vermaakt heb.
[permalink] geplaatst op 23 april 2009, 12:23 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenOoit eens op de basisschool gezien. Ik kan me er weinig van herinneren en ik weet zelfs niet meer of ik hem leuk vond of niet. Maar ik weet wel dat ik
niet aangenaam vond toen ze zijn hoofd in een wc pot deden.

4,0
[permalink] geplaatst op 23 februari 2010, 23:15 uurHet boek was ontzettend leuk en deze kinderfilm past er prima bij. Zeer de moeite waard.