Szabadság, Szerelem (2006)

geregisseerd door
Krisztina Godamet
Kata Dobó,
Iván Fenyö en
Sándor CsányiTerwijl de Hongaarse revolutie plaatsvindt en de Russische tanks Boedapest binnenrijden worden er in Melbourne de Olympische Spelen gehouden. De waterpolowedstrijd tussen het Hongaarse team en die van de Sovjet-Unie zal de geschiedenis ingaan als de bloedigste ooit gespeeld.
[permalink] geplaatst op 17 september 2007, 12:08 uur19 september en 21 t/m 23 september 2007 te zien op Film By The Sea Festival
[permalink] geplaatst op 29 april 2010, 13:17 uurWeet u / iemand soms waar ik deze film kan vinden?
Ik speel zelf waterpolo, wil hem dolgraag zien maar in geen enkele winkel die ik al ben afgegaan kan ik hem krijgen/bestellen.
Grt, Lien
Justice4All schreef:
19 september en 21 t/m 23 september 2007 te zien op Film By The Sea Festival
2,0
[permalink] geplaatst op 5 mei 2010, 11:02 uurVrij flauwe film. De regisseur heeft een ernstig, politiek thema te oppervlakkig gemaakt zodat het met de paplepel kan gegeven worden. Het verzet van Imre Nagy of de onderliggende krachten van de Koude Oorlog kwamen veel te weinig aan bod. Meer zelfs: de film werd kapot gehollywoodiseerd (is dat een woord?). Niets tegen hollywood, maar het is bij deze overbodig. Een liefdeverhaaltje, bombastische muziek, ... Het hoefde voor mij allemaal niet. Film die waarschijnlijk veel geld heeft gekost, maar weinig buitenlands succes zal boeken. Het zijn vaak de Europese films zonder hollywoodgehalte die net scoren in de VS.
1,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2011, 14:39 uurWat een intelligente en goede film had kunnen zijn is hier helaas verworden tot een (duur) niemandalletje.
Mijn review