Car Babes (2006)

Nick Fumia en
Chris Wolfmet
Ben Savage,
Jon Gries en
Blake ClarkFord Davis heeft recentelijk zijn diploma aan de universiteit gehaald en moet bij de autozaak van zijn vader werken, nadat hij diens auto in de puin heeft gereden. Al snel wordt hij bevriend met zijn collega's en ontdekt dat een auto verkopen niet zo simpel is. Wanneer een man ziet dat de autozaak bijna failliet gaat, wil hij deze overnemen en er een parkeerplaats voor campers van maken. Ford wil de zaak niet zomaar opgeven en legt een weddenschap met de man af: 300 auto's in een maand verkopen.
2,0
[permalink] geplaatst op 26 mei 2008, 15:17 uurMatige film, het verhaal is grotendeels geleend van "Used Cars", en die film is stukken beter dan deze. De cast wist me maar weinig te raken, er word dan ook niet echt goed geacteerd. Een paar flauwe grappen en dat was het dan ook wel..... 2*
1,5
[permalink] geplaatst op 1 juni 2008, 3:57 uuridd zeer matige en flauwe film. film weet weinig te boeien en dat komt voornamelijk door het acteerwerk. 1.5 *
1,5
[permalink] geplaatst op 30 december 2009, 0:47 uurQua acteurs en actrices enzo, had de film niet veel perspectief maar besloot toch het gokje te wagen en de film te kijken. Maar ook het idee van de film dat ze me gaven met de naam, cover (die totaal anders is dan de poster hier) werd totaal bezoedelt in de film, ikzelf verwachtte bij carbabes dan ook echt babes (vrouwen) te zien. Had ook het verhaal niet goed doorgelezen dus deels me eigen fout, en vond het ook niet zo'n groot probleem, alleen het feit dat de film slecht was werd wel een probleem.
De film gaf op te veel punten het idee van een tv-serie, en keek daardoor wat minder makkelijk weg. De film was vaak wat langdradig en er gebeurde niet veel.
Acteerwerk is ook niet echt van te spreken.
3/10
[permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 19:27 uurDit is werkelijk de slechtste film ooit gemaakt !, ik heb er geen woorden voor, als je dit ziet krijg je meteen de drang om zelf een script te schrijven. Slechter dan dit zal je nooit meer zien. als ze dit in Hollywood al financieren…
1,0
[permalink] geplaatst op 2 juli 2010, 22:14 uurWie van de crew heeft hier voldoening uitgehaald?: 1.00 (0.80)
Opnieuw stond er een gedrocht op het programma en opnieuw kan ik er weinig anders over vertellen dan louter negativiteit. Het script trekt op niets, gaat het al helemaal nergens over en is de toevoeging van de geforceerde, haast lompe liefdesromance tussen Ford en Alicia volslagen uitgekauwd. Over de cast zal ik het maar helemaal niet hebben en is de regie van Fumia en Wolf al even uitzichtloos als hun opgebouwde reportoire, als je dat zo mag noemen. Nooit vindt er enige bijsturing plaats en kabbelt de prent futloos richting het einde. Geloofwaardig is het ook al nergens, al had dat nog opgeheft kunnen worden door een flinke portie humor maar dat heb ik met de beste wil van de wereld nergens kunnen ontdekken. Car Babes is goed voor bladvulling in het archief, niets minder en zeker niets meer.