134.890 gebruikers | 85.696 films | 31.044 regisseurs | 3.507.942 berichten | 4.929.537 stemmen

locatie: Films » Tracks (2005) » Info

Drama / Misdaad
92 minuten

geregisseerd door Peter Wade
met Chris Gunn, Ice-T en John Heard

Juli 1982. Een groepje jongeren is plezier aan het maken op de treinsporen van Fairlawn in New Jersey. Deze zomeravond zullen ze zich echter blijven herinneren. Zonder erbij na te denken, halen de jongens een schakelaar om, waarna een ramp volgt. De aanstormende trein ontspoort, waarop de ongelukkige treinbestuurder de dood vindt. Deze waargebeurde film volgt Peter Madigan, die tijdens de nasleep van het mede door hem ontketende ongeluk vijf jaar moet doorbrengen in een zwaarbewaakte gevangenis. Te midden van het geweld, de haat en de barre omstandigheden probeert hij zijn leven terug op het ‘juiste spoor’ te krijgen.

gebruiker
bericht

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2006, 22:03 uur
Ik heb deze film gisteren gezien.
Mijn verwachtingen waren groot, omdat Ice-T erin meespeelt, maar de film viel mij echt tegen. Het verhaal is mager en totaal geen spannende of meeslepende momenten.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 oktober 2006, 20:37 uur
Beetje oppervlakkige film. Ice-T die de muziek verzorgt speelt een vriendelijke bewaarder in deze film.
Alles wat emotieloos geacteerd en zonder échte spanningen. Van deze film had met iets meer moeite een veel spannender gemaakt kunnen worden dan hetgeen nu op de DVD staat.
Eigenlijk weet je al heel lang hoe het gaat aflopen. Uiteraard ontbreekt de "foute" bewaker ook niet in deze gevangenisfilm.
Al met al 2 uit 5 sterren.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Illusive Tracks (€ 10,89)
exclusief € 1,75 verzendkosten

Illusive Tracks (€ 17,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Tracks (Import) (€ 34,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2007, 11:28 uur
1982.... Het eerste wat uit m'n speakers kwam was een of ander boos gangsta-rap nummer van Ice-T... :?

Hoofdrolspeler Chris Gunn, een late twintiger, speelt iemand in de leeftijd 15 - 20 jaar (niet geheel geloofwaardig).

Gebeurtenissen en bijrol-spelers zijn ook té cliché voor woorden, niks bijzonders te melden. De film hobbelt voort, scenes en gebeurtenissen worden afgeraffeld, zitten weinig spanningsbogen in, en ik zal maar zwijgen over flashbacks naar 'papa'.

Het blijkt dat Tracks een autobiografisch portret is van de regisseur en scenarist Peter Wade. Hij slaat de plank flink mis. Een schamele 1*, troostprijs.