Freedom Strike (1998)

Allan A. Goldstein en
Jerry P. Jacobsmet
Michael Dudikoff,
Tone Loc en
Felicity WatermanHet is 2001. Op een schip zal een vredesakkoord getekend worden voor het Midden-Oosten in bijzijn van de Amerikaanse en Syrische president. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen kan men een aanslag op de Syrische president niet voorkomen. Aan VN-commandoleider Tom Dickson en zijn team 'Freedom Strike' wordt de taak toevertrouwd te ontdekken wie achter deze aanslag zit.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 juli 2005, 15:04 uurDe mooiste film van Michael Dudikoff blijft voor mij toch 'American Ninja'. Had trouwens niet gedacht dat deze film van 1998 was. Het is echt zo'n ouderwetse film die je als klein jongetje altijd zag en dan schitterend vond. Zonder naar de acteer kwaliteiten en het standaard verhaaltje te kijken vond ik hem wel OK. Deze actiefilms kijken toch altijd wel makkelijk weg vind ik.
2,5
[permalink] geplaatst op 14 mei 2007, 19:46 uurde film zit niet vol met keiharde aktiescenes zoals op de kaft vermeld staat,maar is toch best genietbaar.
0,5
[permalink] geplaatst op 23 september 2007, 12:43 uurDe zoveelste Amerikaanse helden film waar verder geen reet aan is. Het enige wat inderdaad lekker weg kijkt zijn de actiescenes.
2,0
[permalink] geplaatst op 14 oktober 2007, 23:49 uurHad hogere verwachtingen de actie die erin zit is leuk maar is wel weinig..
2,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2008, 21:32 uurMescaline schreef:
Had hogere verwachtingen de actie die erin zit is leuk maar is wel weinig..
van 3 naar 2.
Nietzo geweldige film :S
1,0
[permalink] geplaatst op 4 augustus 2011, 13:32 uurMescaline schreef:
Had hogere verwachtingen de actie die erin zit is leuk maar is wel weinig..
3 sterren voor de actie en somige acteurs.
Volgens mij is de film door de producenten van de film gelijk op de DVD gezet.