132.211 gebruikers | 83.362 films | 30.189 regisseurs | 3.421.930 berichten | 4.775.909 stemmen

locatie: Films » Hot Fuzz (2007) » Info

Komedie / Actie
121 minuten

geregisseerd door Edgar Wright
met Simon Pegg, Nick Frost en Timothy Dalton

De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Net als hij er de brui aan wil geven, zorgen een aantal mysterieuze voorvallen dat Angel opeens in actie moet komen en hij ontdekt al snel dat Sandford helemaal niet zo'n slaperig stadje is als hij dacht...

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 september 2011, 14:16 uur
Hilarische film met een erg leuk verhaal.
Zeker de moeite waard om te zien.
Schitterend einde ook.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 september 2011, 15:36 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
De blikken van Simone Pegg zijn soms echt gewoon hilarisch (vooral bij dat toneelstuk). Verder heeft het de nodige droge Britse humor, die ik wel kon waarderen. Ook leuk om al die koppen te zien (Martin Freeman, Bill Nighy, Steve Coogan). Af en toe was het dan ook wel weer flauw, als je een oma met een geweer hebt gezien, heb je ze allemaal gezien.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Hot Fuzz (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Hot Fuzz (€ 15,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Hot Fuzz (€ 15,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2011, 11:56 uur
Hot Fuzz,...

Alweer een hilarische film van Edgar Wright en Simon Pegg. Hot Fuzz parodieert de oude politie/mystery films. Al is dit niet echt een parodie. Er worden zeer veel verwijzingen gemaakt naar andere films, maar deze film heeft alles: Actie, Engelse humor, gore en absurdisme. Dit laatste heeft solms echt wel de bovenhand. Denk maar aan: de bestuursleden van de gemeente vermoorden allemaal mensen omdat ze bv. een vreemde lach hebben, omdat ze willen verhuizen of omdat ze een wanstalig huis hebben. :') Soms om je echt ziek bij te lachen.

Het acteerwerk is ook weer van de bovenste plank. Simon Pegg's gezichten zijn soms echt subliem. Zijn serieusheid, verbaasdheid, of gewoon dat je ziet dat hij zijn lach moet inhouden. Maar ook Nick Frost en Timothy Dalton zijn lekker op dreef.

Dit is alweer een plaatje van het duo Pegg en Frost (en Wright). 4.5*

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2011, 15:08 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Heerlijke film blijft het! Volgens mij is deze film met veel plezier gemaakt. Ik vond het cool gefilmd. Mooie scène als Angel met paard en wapens het dorp in rijdt en dat er dan ingezoomd wordt op de bewoners in slow motion . Her en der lees ik dat sommigen de actie wat rommelig vonden, maar ik vind dat juist de kracht. Niet te perfect. En de moorden waren soms cliché, maar niet minder cool. En dan is er ook nog die chemie tussen van Pegg & Frost.

4* blijft keihard staan....f*ck yeah!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 november 2011, 18:09 uur
Ik weet nu in elk geval waar new kids turbo haar inspiratie vandaan heeft.
De scenes met de boer die een heel wapenarsenaal in de schuur heeft is rechtstreeks uit deze film gekopieerd. En ook de gevechten met de dorpelingen leken uit deze film te komen en zo nog wat andere scenes. Het kon mij niet tot het einde geboeid houden.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 december 2011, 0:25 uur
we leen grappige film die toch even overging naar een thriller. niet lang hoor, maar het paste wel bij het sfeertje.

duurde alleen een beetje lang voor dit soort films. te lang als je het mij vraagt. herzien is zowiezo niet de moeite denk ik. het enige wat deze film nog in tact houd is de humor en dat hij op een gegeven moment onvoorspelbaar (vind ik dan) is.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 december 2011, 16:45 uur
Heerlijke absurde actiefilm vol humor. Soms is het een vreemde combinatie, maar wel eentje die heel de tijd leuk is. Pegg en Frost zijn net als in Shaun of the Dead een goed duo en acteren allebei prima. Sommige grappen zijn echt hilarisch, maar ook de 'verwachte' en flauwe doen het gewoon goed. Het enige minpunt is misschien de lengte, het had iets korter gekund. Wat mij betreft een 3.5*

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 december 2011, 19:16 uur
Deze ook eens meegepikt. Het merendeel van de film vond 'k wel goed, alleen dat ze het laatste half uur zo over the top zijn gegaan, het was precies dan een totaal andere film. Daarom dat 'k het dan ook geen zo'n topper vind. Leuk om eens mee te pikken via tv, maar door het laatste half uur zou 'k hem niet kopen.
Het was tof om ook eens Timothy Dalton aan het werk te zien. 'k zat nog te twijfelen dat het hem was.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 december 2011, 19:52 uur
Snap echt de hoge waardering hier niet, heb zelden zo een saaie film als deze gezien, duurt een eeuw voor het een beetje op gang komt.

Echt een baggerfilm.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2011, 0:18 uur
Ik vond de eerste helft van de film juist geweldig, daarna zakt het een klein beetje in vond ik..