134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.593 berichten | 4.929.021 stemmen

locatie: Films » The Ramen Girl (2008) » Info

Komedie / Drama
102 minuten

geregisseerd door Robert Allan Ackerman
met Brittany Murphy, Toshiyuki Nishida en Tammy Blanchard

Een jonge Amerikaanse vrouw leeft met haar vriend in Tokio, maar nadat hij de relatie beëindigt zit ze alleen in deze vreemde wereldstad. Ze besluit in Tokio te blijven en er richting in haar leven te zoeken. Vervolgens solliciteert ze bij een noedelrestaurantje dat gerechten aan de straat verkoopt door een raam. Daar leert ze de kunst van het bereiden van de gerechten onder een tirannieke Japanse meesterkok.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 14:07 uur
Brittany speelt hier inspiratieloos en slap. Ik irriteer mij mateloos aan haar. Verhaal doet inderdaad wat denken aan een slap aftreksel van "Lost in Translation" en op sommige momenten aan Thurman die in de leer gaat bij "Hattori Hanzo".

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 21:27 uur
Ik vond grappig leuke film...
Het is wel leuk voor Japanse kok..
Niet slecht..
O, ik wist het dat zij "Brittany Murphy" was overleden (32 jaar leeftijd, het komt door de hartstilstand, veel te jong...)...
Ze speelt goed.. 3 sterren.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Ramen Girl (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Ramen Girl (€ 9,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Ramen Girl (€ 10,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2010, 19:04 uur
Soulistic schreef:

Wat mag inspiratieloos spelen dan wel niet inhouden :? Verder valt deze film, naast de stad tokyo, nauwelijks te vergelijken met Lost in Translation..

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2010, 9:23 uur
Daar bedoel ik mee dat ik vind dat ze haar rol niet eigen heeft gemaakt. Normaal gesproken breng je een personage tot leven.
Vind haar hierin totaal niet geslaagd.
En de vergelijking met Lost in Translation heb ik dan waarschijnlijk te letterlijk genomen aangezien ze bijna gedurende de hele film verdwaald waren in de taal en elkaar voor geen meter begrepen.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 oktober 2010, 16:26 uur
Ik vond het verhaal heel leuk klinken en hou wel van feel good movies dus heb gisteravond deze film gezien, en vond hem helaas echt tegenvallen. Ik vond bruttany murphy ERGELIJK slecht acteren en voorderest was het een beetje saai gedaan het verhaal.

bobbydigital01
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2011, 21:08 uur
deze film heeft mij zeker verrast,een leuke film anders dan anders.
jammer dat deze mooie actrice geen films meer kan maken.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 januari 2012, 19:13 uur
De film deed me een beetje aan Lost in Translation denken, maar deze vond 'k veel leuker.
Britanny Murphy was goed gekozen als dutske van dienst, spijtig dat we niks meer van haar gaan kunnen zien.
Het verhaal is niet echt origineel, maar viel ook niet tegen, enkel het einde vond 'k wat vlug vlug.
Een ontspannend filmpje die je eens mee kunt pikken als ze hem eens op tv tonen.