Night at the Museum (2006)

2317 stemmen | gemiddelde 3,15
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Komedie /
Avontuur105 minuten
geregisseerd door
Shawn Levymet
Ben Stiller,
Robin Williams en
Carla GuginoLarry Daley (Stiller) gelooft, ondanks zijn tot op heden ongelukkige leven, dat er iets groots voor hem staat te gebeuren. Dat blijkt wel als hij aangenomen wordt als nachtwaker bij het "Museum of Natural History". Tijdens zijn diensten beginnen er vreemde dingen te gebeuren. Gladiatoren en cowboys voeren een nachtelijke strijd terwijl een Neanderthaler zijn eigen display verbrandt, en de T-rex iedereen laat zien waarom hij het meest gevreesde roofdier is uit de geschiedenis. In al deze chaos kan Larry zich maar tot één persoon richten. Een wassenbeeld van president Teddy Roosevelt (Williams) dat hem moet helpen deze chaos te stoppen en zo het museum te redden.
3,5
[permalink] geplaatst op 6 december 2010, 21:18 uurHeb heel erg van deze komedie met Ben genoten
3,5
[permalink] geplaatst op 18 december 2010, 19:13 uurHet eerste uur, vreselijk saai. Daarna werd het wel leuk.
Het einde was eigenlijk belachelijk, maar ik hou er wel van!

Al met al best een geinige film, al vind ik het wel meer een kinderfilm.
2,0
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 13:15 uurAardig filmpje alleen wat te kinderachtig. Er zitten een paar leuke momenten in maar had er meer van verwacht net als de rest van de bioscoopgangers destijds die allemaal de zaal uitliepen.
dominion
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 13:22 uurLeuk filmpje.
Had deze film op het grote scherm gezien in een best wel volle zaal.
En heb er toch wel heel erg van genoten moet ik zeggen.
Maar ik kijk graag naar de films met Ben Stiller omdat ik ook echt zijn humor kan waarderen.
Heb dus ook bijna elke film gezien met hem erin.
Vind dit deel wel ietsjes minder dan deel 1 maar toch is dit ook een goed filmpje.
Als je een leuk familie filmpje wil zit je bij deze film goed.
Vond de monsters, levende beelden en wat het ook allemaal mocht zijn heel leuk vooral de dino.
2,0
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 17:46 uurWat een tegenvaller was dit, zeer flauwe en kinderachtige humor.
1,0
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 19:24 uurNiet aan mij besteed deze film

Hoop flauwe grappen en zinloze dialogen waar ik niet van houd

Zonde van een avond film, laat ze dan eens een keer een echte topper als bijv. Dreamcatcher of A clockwork orange uitzenden, maar nee het gepeupel snapt dat soort films niet

bagger commerciële zenders
[permalink] geplaatst op 22 december 2010, 22:51 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenOp zich nog best wel een leuk concept, zo'n museum dat tot leven komt, maar de uitwerking mag gerust inspiratieloos worden genoemd: nergens wordt ook maar een leuke grap uitgehaald met een van de museumstukken (op het niet herkennen van Columbus na misschien), sterker nog, ze kunnen gerust irritant genoemd worden - al was het maar omdat ze veelal zo overduidelijk uit ontzettend lelijke CGI bestaan. Humor is grotendeels afwezig, op twee aardige grapjes van Ricky Gervais na, en ook voor het overige weet Night At The Museum niets noemenswaardigs te bewerkstelligen. Een film voor als je absoluut geen zin hebt om iets te doen - lachen inbegrepen.
3,5
[permalink] geplaatst op 23 december 2010, 12:33 uurGeinige komedie met fantastische effecten en leuke historische figuren/volken.
Ben Stiller is ook ideaal voor deze rol.
En die aap

3,0
[permalink] geplaatst op 23 december 2010, 15:11 uurNergens hoogstaand en bijzonder matig geacteerd (met uitzondering van de immer amusante Robin Williams), maar uiteindelijk is het hele verhaal erg vermakelijk en de situatie aangenaam. Stiller en Wilson zullen voor mij altijd een vervelend acteer-duo blijven, er is iets aan hen wat me gewoon nooit zal aanstaan. Te gemaakt, nooit eens een positieve uitschieter in het acteerwerk of een echt ander soort rol en vooral hele vervelende koppen.
Desalniettemin als familiefilm zeer goed geslaagd, op zich wel benieuwd naar de tweede film.
[permalink] geplaatst op 23 december 2010, 17:26 uurLeuke film,
Voor kinderen erg leuk, maar ik denk voor volwassenen niet zo fantastisch..
ik vind persoonlijk ben stiller een beetje een raar mannetje en de rollen die hij heeft niet altijd even goed,
maar het is een leuke film als je zin hebt in een avondtje lol.
[permalink] geplaatst op 23 december 2010, 17:48 uurKwamen ook nog ( verrekte )mongols in voor of zag ik dat verkeerd?
2,0
[permalink] geplaatst op 23 december 2010, 20:57 uurNight at the museum is een film met ontzettend flauwe humor. maar we; met een (redelijk) leuk verhaal.
1,5
[permalink] geplaatst op 23 december 2010, 21:15 uurIdee is leuk, maar sjongejonge wat een slappe film. Op misschien 1 of 2 grappen na niet kunnen lachen..
Flauwe humor + Ben Stiller = 1.5*
1,5
[permalink] geplaatst op 28 december 2010, 0:11 uurwat een zouteloze film is dit zeg! Was sowieso al niet zo dol op Ben Stiller, en dat wordt er zo niet beter op.
Eigenlijk moeten ze daar een straf op zetten: met zo'n enorm budget zo'n beroerde film afleveren. foei, een kwartier met ezelsoren in de hoek!
1 1/2 ster volledig op het conto van ricky gervais.
1,5
[permalink] geplaatst op 28 december 2010, 21:52 uurZeer flauw ook niet mijn ding,m'n zoon zit wel te genieten,ik kijk niet meer
3,0
[permalink] geplaatst op 10 januari 2011, 19:05 uurEen film die niet altijd even grappig is, maar wel een leuk uitgangspunt kent.
Stiller neemt soms net even wat te veel hooi op zijn vork omtrent de humor. Daardoor werken sommige momenten niet echt zoals het zou moeten. Verder dan een kleine glimlach komt het echter nergens. De film blijft wel van begin tot eind vermakelijk, maar dat komt vooral door het museum en alles wat daar 'snachts tot leven komt die alle aandacht opeisen. Tevens zijn er wat leuke geschiedenis lesjes die erg interessant zijn. Er komen best veel effecten in de film voor en die zien er dan ook prima uit. Verhaal dient enkel als kapstok voor het laten zien van zo veel mogelijk dingen die tot leven komen en is verder dan ook niet echt boeiend.
2,5
[permalink] geplaatst op 28 maart 2011, 21:36 uurDeze film staat gewoon op 8 als het gaat om 20'st century fox meest succesvolle films (qua omzet), can u believe it???
3,5
[permalink] geplaatst op 9 mei 2011, 17:20 uurEen van de weinige keren dat ik Ben Stiller echt leuk vind in zijn rol.
Ontzettend goed vermaakt.
3,0
[permalink] geplaatst op 29 juli 2011, 12:19 uurLeuke film voor de hele familie... Totdat je familie hem al een paar keer gezien heeft. Je weet al wat er gaat gebeuren en de grapjes zijn ook niet meer helemaal grappig. Na een herziening is ie toch wel minder.
2,5
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2011, 20:54 uurLeuk voor kinderen, ik vondt het dus ook een kinderachtig film.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 augustus 2011, 10:12 uurLeuke film. Genoten en helemaal afgekeken. Mooie effecten
3,5
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2011, 17:14 uurGrapige film.
[permalink] geplaatst op 9 september 2011, 17:20 uurleuke film,2e deel vond ik minder.
3,5
[permalink] geplaatst op 12 september 2011, 17:08 uurLeuk om met de kids te kijken! 3,5
4,0
[permalink] geplaatst op 27 november 2011, 21:46 uurLeuke film voor het hele gezin, goede acteurs, goed in elkaar gezet en een leuke verhaallijn
3,5
[permalink] geplaatst op 9 januari 2012, 19:19 uurDeze eens bekeken en 'k vond hem de moeite waard om te bekijken. 'k dacht eerst de het een soort kopie van Jumanji ging zijn, maar hij was gelukkig helemaal anders.