134.887 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.591 berichten | 4.929.018 stemmen

locatie: Films » Hors de Prix (2006) » Info

Komedie
104 minuten

geregisseerd door Pierre Salvadori
met Audrey Tautou, Gad Elmaleh en Marie-Christine Adam

Irène is een mooie jongedame die liefhebbende, rijke heren verleidt in dure hotels die alles voor haar betalen. In één van die hotels ontmoet ze Jean, die meteen als een blok voor haar valt. Echter, hij is slechts een hotelbediende en voor Irène dus niet interessant. Toch volgt hij haar naar de Cote d'Azur om zich van zijn beste kant te laten zien.

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 augustus 2007, 11:17 uur
Luchtige film die toch de aandacht weet te trekken, met een Audrey Tautou die nodig een paar pondjes moet aankomen.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 november 2007, 22:45 uur
Ze blijft een geval apart, de schitterende Audrey Tautou. Het maakt niet uit in wat voor een gedrocht ze speelt, altijd is ze het stralende middelpunt en is de film van haar. Zo ook in deze 'Hors de Prix', een wel heel flauwe en slome satirische komedie, die werkelijk niets interessants te bieden heeft. Maar ja, Audrey speelt mee en ze sprankelt weer, zoals altijd...

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Hors de Prix (€ 9,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Hors de Prix (€ 9,50)
gratis verzending

Hors de Prix (€ 9,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2007, 12:13 uur
Echt een mooie romantische film. Daardoor is het einde natuurlijk weer wel erg voorspelbaar.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 december 2007, 16:31 uur
Een onwaarschijnlijk en vergezocht verhaaltje, maar de twee sympathieke hoofdpersonen en de zeer fraaie decors maken de film toch de moeite waard. Tautou is wederom betoverend mooi.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 december 2007, 10:02 uur
Romantische Komedie op z'n Frans.

Zoals mijn voorganger James :-) terecht opmerkt gaat het verhaaltje nergens over.
Het verhaal doet er ook eigenlijk niet toe, gewoon een prima film met mooie plaatjes en mooie mensen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2008, 14:21 uur
Zeer symphatiek en genietbaar filmpje met de altijd schattige Audrey Tautou.
Ik heb het gevoel dat dit zo'n film is die een Amerikaanse remake zal krijgen vanwege het goede script, tenslotte is goed gegapt beter dan slecht verzonnen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 23:10 uur
Grappige film. Leuke dame die Audrey. Leuk voor tussendoor, film waaar je altijd glimlacht.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2008, 23:44 uur
lekker wijf! (en ja ik ben zelf een vrouw)
Leuke film, leuke humor, lekker voor een avondje!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 december 2008, 0:01 uur
Hanna01 schreef:
lekker wijf! (en ja ik ben zelf een vrouw)
Leuke film, leuke humor, lekker voor een avondje!

Helemaal akkoord. En ik ben een man. ;)

Hankieh
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 maart 2009, 0:11 uur
Paar dagen geleden gekocht in de videotheek.
Zeker geen miskoop! Was leuk, grappig en toch wel een origineel verhaal :)

En natuurlijk de zoals altijd bloedmooie Audrey!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 augustus 2009, 21:28 uur
Ik vond dit een zeer leuk, luchtig en grappig filmpje.
Audrey speelt dit weer uitstekend en ook haar tegenspeler zet een knappe prestatie neer. Geen topfilm, maar toch zeer goed in het 'romantische komedie-genre'.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2009, 19:06 uur
Schattige romantische komedie met mooie muziek en een best wel origineel verhaal.
Leuk dat Irène zelf uiteindelijk de stap neemt, terwijl Jean steeds de mindere was, vooral aan het begin.

Leuke film!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 21:06 uur
Gad Elmaleh ken ik van zijn stand-up optredens. Hij is een held.

Als acteur doet hij het ook goed. En wat is Audrey Tautou mooi!!!

Soit, leuke film. Origineel verhaal en dit met een Franse touch is steeds een succes.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2009, 17:26 uur
Mooie tante die Tautou, wat een ogen en de rest ook. Leuke film, geen topper maar zekker ook geen misser, blik op oneindig en verstand op 0, gewoon lekker relaxen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2010, 23:59 uur
Ik heb hem vandaag bij de mediamarkt gekocht samen met:

Before Night Falls en Gegen Die Wand.

Zoals ik bij referencies lees, hoef ik niet veel te verwachten, maar voor Audrey Tautou is het kijken toch waard :D

Knappe vrouw hoor, vooral die ogen, dat blik van haar (H)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2010, 16:55 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Leuke film! Audrey Tautou kan toch 'Amelie' van haar afschudden. Gad Elmaleh is leuk! Blijkt erg populair te zijn.

Het Frans is imo een meerwaarde.

Origineel dat Jean dan ook gaat golddiggen. Heb zelf ook wel zin om een rijke kerle aan de haak te slaan op deze manier. 'Maar ik...' Ik wil...' Ik zal...'

Geen topper, wel vermakelijk.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2010, 16:03 uur
Inderdaad...Echt een leuke film !
Zo mooi zag ik Audrey Tautou nog niet eerder in een film, ik heb er ook nog maar 3 gezien met haar.
Alle 3 x speelde ze geweldig, ze heeft niet alleen de looks maar ook het talent!

In deze film speelden Gad Elmaleh en Marie-Christine Adam ook geweldig hun rol!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 mei 2011, 12:28 uur
Romantische komedie, nochtans absoluut niet mijn genre, die mij weet te bekoren. Chapeau.
Tautou, wat een snoetje.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2011, 0:04 uur
Ik vond Hors de Prix geweldig beginnen. De film werd na een tijdje zwakjes en sommige grappen werden herhalend. Zowel Elmaleh als, enig verbaast, Tautou waren goed gecast. Goed uitgekozen muziek en vooral traag filmwerk; in de positieve zin. De scooterscène was een subtiele parodie op de laatste scène van Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain; Tautou's debuutfilm. Op laatstgenoemde film na, zag ik hier Tautou op haar sterkst: onschuldig en ondeugend. Was het niet omdat Tautou een hele rits miscastingen achter de rug heeft zitten. En, Elmaleh, wat een cliché Frans-charmante chanson-/hondekop heeft die man. Geweldig.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 september 2011, 2:42 uur
Goeie romcom waarin een hotelbediende hopeloos valt voor een gast. Een bitterzoet verhaal over hebzucht en liefde die niet hand in hand gaan. Fris en redelijk origineel op het einde na. Het getouwtrek tussen de twee wordt na een tijdje wel wat eentonig. Audrey Tatou is leuk, charmant en beeldschoon in een aanvankelijk minder sympathieke rol. Gad Elmaleh is eveneens leuk als haar wat nerveuze en goedgelovige tegenspeler.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 januari 2012, 21:00 uur
Lekkere film, goed sfeertje en een leuk verhaal. Vind Audrey Tautou ook erg prettig om naar te kijken.