FBI: Negotiator (2005)

geregisseerd door
Nicholas Kendallmet
Elisabeth Röhm,
Chandra West en
Woody JeffreysAgent Laura Martian is een succesvol onderhandelaar bij gijzelnemingen. Eén van de besten in de business. Ze moet zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar zijn om in crisissituaties gijzelaars vrij te krijgen, zonder dat er doden vallen. Wat het werk voor haar gecompliceerd maakt, is dat ze zich moet handhaven in een echte mannenwereld. Als ze ook nog eens hopeloos verliefd wordt op haar collega en een opstandige dochter onder de duim moet houden, maakt dat haar leven er niet eenvoudiger op. Dan krijgt Laura te maken met de moeilijkste situatie ooit: ze moet onderhandelen met een moeder die het personeel van een ziekenhuis heeft gegijzeld. De vrouw wil zo aan medicijnen komen voor haar zieke dochter. Dit leidt tot een bloedstollende climax, waarbij één misstap vele levens kan kosten.
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2006, 18:01 uur
1,0
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2006, 23:51 uurheb hem net gezien. is de moeite waard om te kijken ,zeker met zo een weer.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 januari 2007, 23:51 uurGoede film! Beetje actie en ook beetje spannend. Ik heb me zeker niet verveeld verder beetje voorspelbaar.

3,0
2,5
[permalink] geplaatst op 14 februari 2010, 23:26 uurIk heb deze film gisteravond gezien, en vond 'm best wel goed. Zeker niet verveeld, was goed uit te zitten, simpel verhaal, dat wel, het script kan ik ook in een zondagmiddag bij slecht weer maken. De verschillende actiescènes maken het één en ander weer prima goed en de mij totaal onbekende hoofdrolspelers weten toch een redelijke voorstelling neer te zetten. Die dochter is in het begin een beetje irritant maar naarmate de film vordert wordt ze gelukkig wat volwassener.