Everyone's Hero (2006)

Christopher Reeve en
Dan St. Pierremet de stemmen van
Jake T. Austin,
Mandy Patinkin en
Whoopi GoldbergDe kleine honkballer Irving maakt een enorme reis om Babe Ruth en de New York Yankees te helpen de World Series te winnen. Hij moet namelijk de honkbalknuppel van Babe Ruth op tijd bij de honkballer brengen in 1932. Onderweg ontmoet hij een aantal nieuwe vrienden die hem helpen zijn doel te bereiken.
[permalink] geplaatst op 16 juli 2006, 19:40 uurTrailer :
De nieuwste computeranimatie van Fox, duidelijk gericht op een jonger publiek. Toegegeven, het ziet er allemaal best wel charmant uit. Maar er moet toch nog een markt zijn voor de grotendeels handgetekende films? Bij deze beelden denk ik aan ‘the Iron Giant’, één van de weinige niet-disney’s die het tegen de gerespecteerde ‘Classics’ kan opnemen. Maar goed, ‘k ga er mij moeten bij neerleggen. Het is op zich al een goed teken dat ze hier iets anders proberen dan een een aaneenschakeling van oneindige grappen. Want dat is wat er momenteel mis gaat.
Moviestar
[permalink] geplaatst op 6 september 2006, 17:37 uurMet uncredited bijdrage van Robin Williams! Die man blijft verrassen met onbekende projecten.
[permalink] geplaatst op 7 september 2006, 22:42 uurNogal ja. Achteraf bekeken was het vrij logisch dat ie hieraan zou meewerken, maar ja, als de bevestiging uitblijft...
15 september in de US, dus dat wordt toch nog een RW film tijdens m'n vakantie. Vraag niet wat voor één, maar het is er wel 1

[permalink] geplaatst op 3 december 2006, 21:51 uurChristopher Reeve??? Dat doet ie knap vanuit zijn graf. Hij is dus echt Superman??
3,0
[permalink] geplaatst op 20 juli 2007, 16:08 uurLeuke film met - inderdaad - een hoog kinder-gehalte.
Heel erg Amerikaans, met een hoog "feelgood-movie" gehalte.
Kortom leuk voor de kids en voor de liefhebbers.
3 ***
3,0
[permalink] geplaatst op 2 september 2007, 17:30 uurBest leuke film.
Ik ben personelijk niet zo op films over sport maar deze is best te doen.
Achtergronden trouwens erg mooi.
3,5
[permalink] geplaatst op 13 september 2007, 2:12 uurLeuke film! Wel erg amerikaans, maar desondanks een goed verhaal en zeker de moeite waard! Heb er zelf lekker van genoten

van mij een 7 dus 3½
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2007, 18:20 uurIs deze animatiefilm in alle stilte verdwenen? Hij is hier nog steeds niet geraakt. 'k Ben namelijk wel benieuwd.
[permalink] geplaatst op 30 oktober 2007, 19:29 uurGeen idee hoe het met deze film zit. Ik heb de DVD iig al een paar maanden liggen. Een bioscooprelease zit er zeker niet in.
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2008, 11:18 uur18 November 2008 te huur, 3 wkn. later op koop dvd.
[permalink] geplaatst op 20 november 2008, 18:11 uurBron IMDB : This is the film Christopher Reeve was working on at the time of his death. Vandaar dat ie nog vermeld staat.
3,5
[permalink] geplaatst op 22 november 2008, 5:32 uurDit is een leuke film voor de kids.
Er zitten een hoop leuke grappige scenes in en hij verveelt niet.
Kinderen vinden stuntelige figuren altijd leuk (kijk maar naar sully in monster en co. bv.) en deze film willen de kids bij ons thuis nu al meerdere keren zien.
4,0
[permalink] geplaatst op 19 januari 2009, 20:37 uurLeuke film. Mooie animaties en een leuk vlot verhaal.
3,0
[permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 20:31 uurCharmant animatiefilmpje. Erg leuk voor de kleintjes, maar ook voor de wat oudere kijker nog best de moeite waard. Everyone's Hero is prima geanimeerd en een leuk nonsens verhaaltje. Uitgangspunt is voorspelbaar en, evenals de personages, weinig vernieuwend, maar het weet allemaal goed te vermaken. Vooral die sarcastische honkbal was leuk.
3 sterren.
5,0