132.191 gebruikers | 82.817 films | 30.189 regisseurs | 3.421.290 berichten | 4.774.772 stemmen

locatie: Films » Dead Bang (1989) » Info

Actie / Thriller
102 minuten

geregisseerd door John Frankenheimer
met Don Johnson, Penelope Ann Miller en William Forsythe

Op kerstavond wordt agent Gary Kimble in koelen bloede vermoord door een man die net een overval heeft gepleegd. Inspecteur Jerry Beck van de dienst moordzaken krijgt de opdracht de dader te arresteren. Geen gemakkelijk karwei, want hij heeft nauwelijks sporen om zich op te baseren. Zijn instinct leidt hem naar ene Bobby Barnes, een zeer intelligente boef die net vrijgekomen is. Gaandeweg ontdekt hij niet alleen dat Bobby de dader is, maar dat hij tevens deel uitmaakt van een groep blanke extremisten die het plan hebben opgevat systematisch kleurlingen te overvallen en neer te schieten...

gebruiker
bericht

neo
(moderator)
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2002, 15:54 uur
toch jammer dat john frankenheimer is overleden.dit was weer een redelijk goeie film van hem.3 sterren

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juli 2004, 1:26 uur
ga hem woensdag kijken op tv, alleen al vanwege de aanwezigheid van William Forsythe.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 juli 2004, 3:05 uur
En ik ga kijken omdat Don Johnson de hoofdrol speelt.

Hele fijne acteur.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2004, 0:48 uur
Redelijk standaard actiefilmpje, had er iets meer van verwacht. Vond William Forsythe een beetje tegenvallen in zijn rol, heeft betere rollen op zn naam staan. maar dit is natuurlijk ook wel een oud filmpie. Don Johnson was ok.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juni 2005, 18:50 uur
Leuke film dit, met een lekkere rol van Johnson. Lekker '80's actiefilm, dus wel weinig verhaal maar zeer amusant.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2006, 19:23 uur
saaie klotefilm

aerts007
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juni 2008, 17:42 uur
Bter dan een gemiddelde (aktie) film.
Old school weliswaar,maar goed.Forsythe weeral goed bezig!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 november 2008, 8:56 uur
Vrij gemiddelde actiefilm, de acteerprestaties zijn goed en de rollen goed verdeeld, maar sommige scenes waren erg overbodig, ook het verhaal wist mij niet altijd te boeien helaas. Een paar aardige momenten inclussief wel geslaagde acteerprestaties maken deze film nog enigsinds vermakelijk.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 februari 2009, 20:55 uur
sinterklaas schreef:
saaie klotefilm

Mooie rescensie man.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 december 2010, 20:59 uur
Leuke actiefilm met een lekkere typisch jaren 80 sfeertje.