Sabrina, Down Under (1999)

15 stemmen | gemiddelde 2,40
Familie /
Fantasy120 minuten
geregisseerd door
Kenneth R. Kochmet
Melissa Joan Hart,
Tara Strong en
Lindsay SloaneSabrina gaat samen met haar vriendin Gwen naar het Groot Barrière-rif in Australië. Hier is een zeemeermin en het is hun opdracht er voor te zorgen dat niemand daar achter komt. Maar bioloog Julian Martin weet al van haar en haar kolonie's bestaan af.
[permalink] geplaatst op 10 juli 2006, 18:03 uurwil ik zien, nergens te vinden
[permalink] geplaatst op 10 juli 2006, 18:25 uurDenk dat het een tv-film is...Misschien te vinden op video?
[permalink] geplaatst op 11 juli 2006, 22:54 uurneej, ik wil alles van sabrina ook de tv serie, die is er alleen in amerika zonder ondertiteling, maar dat wil ik niet! En de films, die zijn ook nergens op internet en in de winkel...maar blijf hard doorzoeken!!
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2006, 15:54 uurfilm staat momenteelijk aangeboden op eBay. Er zijn al 18 biedingen
3,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2006, 3:49 uurBest wel vermakelijk, mooi onderwaterbeelden en de staarten van de zeemeerminnen waren mooi gemaakt, ga er geen meer woorden aan vuil maken; 3.0*
2,0
[permalink] geplaatst op 8 december 2007, 14:11 uurRaar deel. Valt totaal af bij de anderen.
En die Gwen is ook zo'n saai personage.
Dan liever de serie of De eerste film.
Trouwens is hij nog wel vermakelijk voor een avondje en gewoon niet te vaak kijken , dan is het een aardig leuke film.
2.0***
2,5
[permalink] geplaatst op 15 december 2007, 9:11 uurjumpstylemovie schreef:
Raar deel. Valt totaal af bij de anderen.
En die Gwen is ook zo'n saai personage.
Dan liever de serie of De eerste film.
2.0***
Je neemt me de woorden uit de mond.
3,0
[permalink] geplaatst op 24 januari 2009, 18:04 uurEcht fantastisch kun je dit soort films niet noemen. Maar als je zoals ik fan bent van de tv-serie trek je je dat niet aan. De tv-serie is wel steeds beter dan de films, de verhalen van de films zijn vaak een beetje bij hun haar getrokken. Desondanks blijf ik deze graag zien, enkel en alleen al voor Salem de kat, lachen!!!
3,0
[permalink] geplaatst op 13 maart 2010, 22:12 uurRedelijk, best een degelijk filmpje eigenlijk.
Je zat nog naar best mooie opnames te kijken. Zoals onder water en in het begin met die helikopter. De kat was wel een geinig personage en het acteerwerk was aardig. Die pratende nepvis vond ik er nogal dom uitzien. Het einde vond ik wel voorspelbaar.
Lindsay Sloane speelde niet slecht en haar vissenstaart zag er goed. Niet zo heel nep als bij andere zeemeerminnen. Vond haar dan ook het beste acteren eigenlijk. Redelijk filmpje die tot nu toe een 2,5 krijgt.