134.888 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.731 berichten | 4.929.252 stemmen

Man's Best Friend (1993)

Sciencefiction / Horror
97 minuten

geregisseerd door John Lafia
met Ally Sheedy, Lance Henriksen en Robert Costanzo

Lori, een ambitieuze TV-journaliste, dringt binnen in een geheim laboratorium waar dieren mishandeld worden. Daar bevrijdt ze Max, een grote prachtige hond. De wetenschapper Dr. Jarret spoort de politie aan Max snel terug te vinden. Max is immers door genetische manipulatie bijzonder intelligent en gevaarlijk...

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juli 2003, 9:52 uur
doggie style!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 juli 2003, 1:49 uur
Gewoon flut....

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 augustus 2003, 12:45 uur
hele nare film. hij was niet eng, maar ik kreeg er wel een raar gevoel bij. dit soort trash wil ik nooit meer zien!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 maart 2005, 9:21 uur
Erg leuke thriller die goed gefilmd is. Regelmatig goeie scenes. De film in totaal is geen hoogvlieger maar ik heb er al een hele hoop slechtere gezien en heb toch van de film kunnen genieten. 3,5 sterren

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2005, 17:39 uur
hij is te doen . soort cujo , alleen dan wat ongeloofwaardiger

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 juli 2007, 18:16 uur
Hele goede film is dit. ik zag hem voor het eerst op de televisie en ik vond hem meteen al heel goed ik wou niks missen dit zijn echt mijn films. alleen jammer dat hij zo moeilijk op dvd te krijgen is maar heb hem eindelijk in amsterdam zag ik hem

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 september 2007, 23:50 uur
Stukken beter dan Atomic Dog. Deze film neemt zichzelf niet al te serieus en dat is okee. Leuk voor een horroravondje met augurken en tomatensap.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2008, 11:55 uur
Hij is niet zo moeilijk te vinden hoor. Heb hem gevonden in een free record shop. Maar ok nu wat puntjes waarover jullie praten een flutfilm zeg je, je moet ook zien dieren hebben een eigen wil ze doen niet altijd alles wat je vraagt. Geen hoogvlieger dat was wel te verwachten hé hij is denk ik met een beperkt budget gefilmd als je ziet dat ze bijna geen bekende acteurs gebruiken buiten diene uit de aliens film. En natuurlijk is hij niet zo serieus films met dieren neem ik nooit serieus daarom toch zeker een 4.5 sterren.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2009, 13:57 uur
Weet iemand of deze verkrijgbaar is op dvd en waar?
Ik zoek deze al heel lang.

Horrorizer
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2009, 22:29 uur
Deze kan ik me nog goed herrineren als een soort Cujo ripp-off
toch 4* goed gemaakte film, wel B, maar daar hou ik van :P

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2009, 11:20 uur
Vermakelijke B-film, die zichzelf niet serieus neemt en daardoor lekker wegkijkt. Met een beperkt budget is er een degelijke film uit komen rollen met een aardige Lance Henriksen en goede effecten. Heerlijke onzinfilm wat mij betreft!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2009, 11:22 uur
Heb je hem op dvd?

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juli 2009, 11:24 uur
DiDa schreef:
Heb je hem op dvd?

Nee op een oude videoband. :)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2009, 19:58 uur
Ik heb deze film zojuist op de kop weten te tikken van een man die hem een tijdje terug in Canada gekocht heeft. Wat ben ik nieuwsgierig.... :)P

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 november 2009, 20:33 uur
DiDa schreef:
Weet iemand of deze verkrijgbaar is op dvd en waar?
Ik zoek deze al heel lang.

Beter veel te laat dan nooit. :D De film is op dvd verkrijgbaar. Met dit soort films moet je echter geluk hebben waarschijnlijk dat hij binnen is. Maar de film bestaat in elk geval op dvd.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2009, 8:06 uur
Weet je misschien waar? En is er ook een officiele dvd met Nederlandse Ondertiteling?

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2009, 10:18 uur
De versie die ik heb is een officiële dvd met Nederlandse ondertiteling. Het is al lang geleden dat ik die gekocht heb, maar ik geloof dat het de Fnac was.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2009, 12:28 uur
Die versie is inmiddels al niet meer te koop, was vroeger wel te krijgen bij bol.com. Wel is de film nog (zonder Nederlandse ondertiteling) te koop op onder andere Amazon.com en cdUniverse!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 november 2009, 13:14 uur
Ik zag het inderdaad Lui, dat de film niet meer te koop was. Misschien dat deze ooit nog eens uitkomt in Nederland. Ik zou hem graag nog een keer zien. Echt jeugdsentiment voor mij...

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2009, 13:33 uur
zeer goeie thriller met lance henriksen.

sommige mensen spreken hier over een b film maar dat is het zeker niet.toen deze film uitkwam was het een groot bioscoop succes en een veel besproken film.

alleen jammer van deze afschuwelijke poster die hier boven hangt,ksal eens kijken of ik er iets kan aandoen.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2009, 0:05 uur
Wat wil je eraan doen dan? Poster is prima lijkt mij.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2009, 16:18 uur
Lui schreef:
Wat wil je eraan doen dan? Poster is prima lijkt mij.

dit is een poster voor een b-film en dit is hier het geval niet.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 november 2009, 16:29 uur
mrwhite schreef:
Lui schreef:

dit is een poster voor een b-film en dit is hier het geval niet.

Is gewoon de poster, die mijn videoband ook heeft. Snap het probleem niet zo.

Verder is het zeker wel een B-film. Kan wel in de bios gedraaid hebben, maar er zitten gewoon B-acteurs in. En zo'n super groot bioscoopsucces was het nu ook weer niet. Ik bedoel overdrijven is ook een vak.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 november 2009, 21:57 uur
Aardige film met een appart verhaal dat boeiend genoeg is.
Aardig acteerwerk.

Juneau
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 11:09 uur
Deze heb ik, vreemd genoeg, als kleuter grijsgedraaid. Vond 'm geniaal. Vind 'm nu wat minder, maar alsnog prima te doen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 12:06 uur
Aardig om een keer gezien te hebben maar niet veel meer dan dat. Rottweilers zijn toch geweldige beesten.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 november 2010, 18:03 uur
Ik geef 2 sterren, maar objectief zou ik er 1 moeten geven, of misschien zelfs 0. Wat ongelooflijk slecht!

Aan de andere kant: hij is zo slecht dat ik letterlijk op de grond lag van het lachen. Die hond, hahahahaha! En het ging maar door, hij werd steeds inventiever en geweldiger. Het was een soort inpector gadget. Ongelooflijk, wat heb ik gelachen en die acteurs ook.... naja, het was dus met andere woorden een heerlijk avondje film, maar wel omdat t complete shit was!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 11:19 uur
Heeft iemand de originele DVD met Nederlandse ondertiteling nog te koop?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 21:19 uur
Is die er ooit geweest dan?

dominion
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2011, 21:20 uur
Er is wel een soort remake ervan die wel in Nderland verkrijgbaar is.
Maar deze volgens mij niet hij is wel in Engeland verkrijgbaar.