Delirious (2006)

geregisseerd door
Tom DiCillomet
Steve Buscemi,
Michael Pitt en
Alison LohmanDe ietwat zielige fotograaf Les raakt bevriend met Toby, een zwerver die ervan droomt om acteur te worden. Wanneer Toby een affaire begint met de knappe popster K'Harma Leeds wordt Les jaloers en besluit hij wraak te nemen.
[permalink] geplaatst op 6 juni 2006, 17:40 uurM'n eerste film die ik op moviemeter toevoeg, dus ik draag hem nu al een warm hart toe

Hier is de trailer :
Trailer
(klik onderaan de resolutie aan)
en hier voor de geïnteresseerden:
Alison Lohman in badpak
3,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2006, 0:50 uureen nieuwe film met alison lohman doet mijn hart altijd wat harder kloppen

ze blijft mooi EN goed!
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2006, 14:29 uurHell! Kunnen ze mogelijk nog meer verklappen in die ellenlange trailer? Het ziet er allemaal wel in orde uit, daar niet van.
[permalink] geplaatst op 1 februari 2007, 21:35 uurWanneer komt dit uit?
3,5
[permalink] geplaatst op 2 februari 2007, 18:17 uurooit hoop ik, al moeten ze wel eerst een distribiteur vinden.
4,0
[permalink] geplaatst op 27 november 2007, 17:35 uurik heb deze al in juni gezien in barcelona. leuke film. 4
3,0
[permalink] geplaatst op 27 februari 2008, 2:43 uurSteve Buscemi? maakt niet uit hoe die speelt... Michael Pitt in last days... perfect!!! dus vol verwachting klopte mijn hart. maar goed, 't was een kleine teleursteliling. niet dat de film echt slecht was ofzo. voor zijn genre was hij leuk. maar als acteurs als deze zich lenen voor een "goedkope" comedie laat blijken dat ook acteurs brood moeten verdienen. als deze twee heren niet in deze film hadden deelgenomen had het een niemandsdalletje geweest (denk ik).
het was een film van....: hoe krijg ik deze mensen mooi in beeld met een doorsnee verhaal. niet dat ik heb zitten gapen ofzo, maar mijn verwachtingen lagen stukken hoger. beetje jammer, maar.... (ookal is het mijn genre niet) toch te accepteren. een 3 om het toch een voldoende te maken. sorry!!!
3,5
[permalink] geplaatst op 8 maart 2009, 0:50 uurGeen hoogvlieger, een middelmatig filmpje, typisch "American dream" type. Leuke cast, beetje voorspelbaar verhaal, maargoed, kan er wel door. 3,5*
4,0
[permalink] geplaatst op 8 maart 2009, 18:10 uurLeuke film, inderdaad the american dream maar het heeft me wel kunnen boeien. Vooral dat obsessief gedrag etc. Erg genoten!
4,0
[permalink] geplaatst op 26 december 2009, 15:58 uurAltijd volop genieten met Steve Buscemi. Ook hier weer. Een "lichte" aangename film.
2,0
[permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 16:26 uurTegenvaller na het leuke Living In Oblivion. Regisseur Tom DiCillo maakt er hier maar een rommeltje van, en lijkt nergens de juiste toon te vinden.
Tijdens de dromerige momenten is Delirious nochtans redelijk. Maar anderzijds zijn er erg zwakke, komisch bedoelde passages die qua toon lelijk vloeken met die ingetogen stukjes. Aan de hand van bijzonder karikaturale scènes probeert DiCillo van deze prent namelijk ook een satire te maken op het paparazzi-gebeuren.
Jammer genoeg gaat hij veel te lomp te werk om zijn doel te bereiken. En vergeet hij ook nog eens om grappig uit de hoek te komen. Zelfs Steve Buscemi kan daar niets aan verhelpen, en over Michael Pitt en Alison Lohman zal ik het maar niet hebben.
Wisselvallige film, 2 sterretjes.
4,5
[permalink] geplaatst op 6 januari 2011, 1:07 uurLeuke over the top comedy over de gekkigheid van paparazzi en sterren. Buscemi is perfect als vieze slijmerige paparazzo, en de andere acteurs stinken ook niet. Mooi in beeld gebracht, heel in de verte geloofwaardig, grappig - deze film kan bij mij niet stuk.
3,0
[permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 9:04 uur1 euro in de bak. In het begin zit het allemaal snor maar na een tijdje bewandelt de film het overbekende terrein en voel je waar het allemaal naartoe zal gaan. De scènes zonder Steve Buscemi zijn al een pak minder leuk om naar te kijken. Het geheel voelt allemaal wat meer als 'independent cinema' aan maar dit had evengoed een afgeborstelde Hollywood komedie kunnen zijn met Sandra Bullock, Adam Sandler of Ben Stiller. Het moet gezegd worden, de beeldkwaliteit van de DVD is opvallend goed.
3,5
[permalink] geplaatst op 30 juni 2011, 13:50 uurCharmant filmpje.
Het verhaal is niet heel geweldig en de film wordt ook nergens echt goed.
Maar ondertussen is dit een leuk filmpje om mee te pakken.
Vooral sfeervol en kleurrijk in beeld gebracht.
Buscemi doet het erg goed als depressieve paparazzi
en Pitt doet het ook goed als goedaardige zwerver.
Het einde lijkt me een beetje onnodig en aan de overdreven kant.
Maar voor de rest helemaal niks mee.
3.5