All You've Got (2006)

geregisseerd door
Neema Barnettemet
Ciara,
Adrienne Bailon en
Faizon LoveDrie rijke meisjes van het volleybalteam de Madonnas verhuizen naar het publieke Cathedral High School, nadat hun privé-school is afgebrand. Ze worden daar bij het volleybalteam Phantoms geplaatst waar ze al snel tegenstand ondervinden van hun medespeelsters.
[permalink] geplaatst op 9 september 2006, 17:01 uurWat is dit voor film, nog niet eens een bericht. Van mij krijgt ie een 5.
3,0
[permalink] geplaatst op 9 september 2006, 22:00 uurgood, not great. soundtracks waren wel

5,0
[permalink] geplaatst op 10 september 2006, 14:52 uurik heb hem op MTV gezien, andere zullen wel zeggen dat het geen 'goede' film was maar er zit een betekenis achter het hele verhaal.
Dat als je samen werk en ook al ben je niet elkaars vriendin, kun je vanalles halen.
Van mij krijgt hij een 5.
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 16:15 uurhij komt vanavond weer op tv op MTV

kijken wat er zo leuk aan is..
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 18:28 uurIk heb de vorige keer dat hij op mtv kwam alleen het begin gezien, ik ga hem misschien verder kijken. Ik vond het wel nogal American Highschool achtig, en daar hou ik niet zo van
4,0
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 19:49 uurEen leuke film voor de zondag geen spectaculaire film maar erg vermakelijk door de soundtracks goed voor een 8 oftewel 4*
3,0
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 20:44 uurWas wel een leuke film.. Lekkere muziek erdoor, maar niet een veel voorstellend verhaal maar ja wat verwacht je
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 21:05 uurjawel het is wel een leuke film.. voor 1 keertje..

ik geef een 2½*
cheral-
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 21:55 uurhe ja ik vond 't wel een flekse film hoor..
er spelen leuke mensen in.. een boeiend verhaal
wat wil je nog meer dan?
1,5
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 22:04 uurHeb hem al na 10 minuten afgezet. Echte flutfilm. Die mensen moeten het bij zingen houden. Wie heeft hun ooit verteld dat ze kunnen acteren? Wat een onzin allemaal. Omdat ik hem dus al zo snel heb afgezet zal ik er niet op stemmen.
kArIzMa_TuRk
[permalink] geplaatst op 17 september 2006, 23:38 uurmatthijs_013 schreef:Ik ga hem ook kijken. Maar dan alleen om hem (waarschijnlijk) vervolgens helemaal af te kraken

matthijs_013 schreef:
ja hoor matthijs dat zeg je alleen om de film af te kraken toch

Hi-Tek
[permalink] geplaatst op 18 september 2006, 8:32 uurFilm had wel wat weg van You've Got Server (niet echt positief) en bevat dan ook de nodige clichés. Op dat na heb toch best genoten en zeker van de mooie vrouwtjes (wat een billen

). Volgens mij was de helft al gecast omdat ze er goed uit zagen, want acteren was maar redelijk tot middelmatig.
2,0
[permalink] geplaatst op 24 september 2006, 10:39 uurVervelende film, waarin van de kijker verwacht wordt dat hij sympathie moet opbrengen voor een stel megadomme en nog niet eens hele mooie bimbo's (Gabby spant de kroon). Die ook nog eens totaal niet kunnen acteren. 2*
3,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2007, 17:45 uurik zelf vond het toch best een leuke film. En dan vooral voor tienermeiden. Ik vond het begin wel een beetje slap maar toen de film wat verder was kwam het wel op gang, dus heel leuk om nar te kijken. maar dat is dan mijn smaak ..
*3.5
[permalink] geplaatst op 8 januari 2007, 14:16 uurhij was leuk. heb hem 3 x gezien
5,0
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2007, 15:35 uurik vond het egt soo een vette leuk film
Al die liedjes waren gewoon neit normaal so LEUK!!!!
Julliee hebben Allemaal f*cking geen smaak dit is een van de mooiste films
ik Heb f*cking veel recpect voor die acteurs en actrices en het meeste voor Neema
wanneer laten se die nog een keer zien ?
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2007, 16:41 uurmeiszi schreef:
Julliee hebben Allemaal f*cking geen smaak dit is een van de mooiste films
Jezes, doe even normaal!

Ieder z'n meug!
[permalink] geplaatst op 8 juni 2008, 8:38 uurdie film is echt zooo leukkkkkkk
2,0
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2008, 17:23 uurNiet echt een leuke film, had er eerlijk gezegd meer van verwacht. 2,0*****