geregisseerd door David A. Prior met Dawn Abraham, David Campbell en Troy Donahue
Een groep sadistische huurlingen kidnappen willekeurig mensen en laten hen lopen op het grondgebeid van een afgelegen kamp, zodat de studenten (soldaten) kunnen leren hoe ze hun prooi opjagen en doden.
Echt hilarische (niet grappig bedoelde) scenes,
fantastische dialogen en 0 verhaal. 4*
damon schreef: Dit is echt een ultra coole film, over de meanest motherf*cker in town, Mike Danton.
Echt hilarische (niet grappig bedoelde) scenes,
fantastische dialogen en 0 verhaal. 4*
Yeah awesome movie heheheh
great scenes and violence I have a few yeras when I watch this B or C class movie - but remember too rest off my days
Guy eat frogs, snakes & mices hehehe
1,5[permalink] geplaatst op 28 juni 2006, 18:42 uur
Die wilde ik al een tijd toevoegen, maar ik kon geen plaatje vinden. Echt een dramafilm die ik vroeger met een vrind van me had gezien in die tijd dat we altijd oorlogsfilms gingen huren. We hebben het er nog eens over omdat de film gewoonweg te fout voor woorden was.
Toch 1,5* omdat hij blijft hangen...
[permalink] geplaatst op 24 januari 2007, 11:25 uur
Dit zou volgens de uitstekende Franse site http://www.nanarland.com (liefhebbers van B-films zouden zeker eens een kijkje moeten gaan nemen!) zowat dé ultieme "Rambo"-actiefilm zijn uit de jaren '80.
Staat dus op de verlanglijst!