134.888 gebruikers | 85.687 films | 31.044 regisseurs | 3.507.727 berichten | 4.929.246 stemmen

locatie: Films » Bank Brothers (2004) » Info

Komedie
99 minuten

geregisseerd door Kenneth Guertin
met Kenneth Guertin, Crooked I en Tony Cox

De onderwereld heeft een geniaal plan. Breng drie doorgewinterde bankrovers bij elkaar. Huur een kluis en bewaar daarin een verzekerde diamant van een paar miljoen. Laat vervolgens de bankrovers de diamant terughalen. Incasseer het verzekeringsgeld. Versnijdt de diamant en verkoop die dan voor drie keer de waarde. Maar als drie "losers" het plan opvatten juist die bank te overvallen, valt het plan in duigen. Nu willen de gangsters hun diamant terug en ze deinzen nergens voor terug om dat te bereiken...

gebruiker

aimane schreef:
ik vond em echt niet mooi :(
O ja joh *:)*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 juni 2006, 19:59 uur
had hier veel meer van verwacht.
hij viel me echt tegen.
slecht acteer werk.
0,5 *

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 augustus 2006, 21:19 uur
een niks film...

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 september 2006, 16:17 uur
heb de film nog niet gezien, kan dus geen oordeel geven, maar vind het vreemd dat men er hier niet over is te spreken maar dat iemand op imdb dat helemaal juist wel is.

Lee72
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 september 2006, 16:31 uur
sdr schreef:

User Rating: 2.4/10 (50 votes)
Ik denk dat degene die deze film wel leuk vindt, betrokken was bij de film. Wat een slechte film zeg.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2006, 21:45 uur
in een erotische B film wordt nog beter geacteerd , slecht verhaal totaal niet grappig

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 augustus 2007, 17:53 uur
hahaha het is net R Kelly op de cover