Two Moon Junction (1988)

geregisseerd door
Zalman Kingmet
Sherilyn Fenn,
Richard Tyson en
Louise FletcherApril is een rijkeluiskind dat net is afgestudeerd. Ze keert terug naar haar familiewoning, een riante villa, waar ze voorbereidingen moet treffen voor haar aankomend huwelijk met 'de juiste man' volgens haar ouders. Dan ontmoet ze op de kermis Perry. En dat is nou juist de man die haar ouders nooit in de familie zouden willen hebben.
1,0
[permalink] geplaatst op 7 april 2005, 9:14 uurHele matige film, slecht geacteerd, en verhaal gaat ook nergens over. 1*
2,5
[permalink] geplaatst op 12 november 2006, 10:26 uurDe soundtrack van die film is één van de beste die ik ooit gehoord heb. Een must voor we van dromerige muziek met synthesizer en sax houdt. Deze romantische film lijkt meer een lange videoclip, met veel aandacht voor prachtige landschappen en decors, terwijl de erotiek beperkt is gehouden en helemaal niet voyeuristisch overkomt. Vandaar de rating van de film - 12 jaar. Inhoudelijk inderdaad zwak, maar wel mooi om naar te kijken en vooral te luisteren naar de muziek. Ik zou zeggen, koop de CD in plaats van de DVD.
1,0
[permalink] geplaatst op 22 januari 2009, 9:50 uurDodelijk saaie film met een neo noir soundtrack (toen populair). Het verhaal is uitgekleed en esthetisch is het uitgehold.
3,5
[permalink] geplaatst op 8 februari 2012, 23:33 uurOmdat sleaze-meister Zalman King afgelopen weekend het leven liet, had ik zoiets van: Ik wil weer eens een film van hem kijken.
Gezien ik lang geleden Two Moon Junction zag, deze maar eens herkeken.
Hij beviel me destijds goed en vandaag weer. Lekker broeierig, ontzettend gave soundtrack en een bijzonder sexy Sherilyn Fenn.
Verhaaltje heeft misschien niet veel om het lijf, maar het is lekker sfeervol.
Ik ontdekte overigens ineens Milla Jovovich in de film. Als het 13 jarige (gok ik) zusje van Sherilyn.